BIRKELAND: — Vi har funnet patronhylser på stedet hvor det ble skutt fra, og vet at skuddene ble avfyrt med en 22-kaliber, sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt.

Polititeknikere har foretatt undersøkelser rundt familien Slaastads hjem i Nordåsen Terasse på Birkeland, etter at ekteparet Martha (61) og Torbjørn (74) lørdag kveld hørte skudd mot bolighuset.

Kulehull i kjøkkenvinduet - Huseieren ringte oss og fortalte at hun hadde hørt flere høye smell som kunne minne om skudd. Da hun gikk ut på kjøkkenet oppdaget hun at det var skutt hull i en vindusrute, sier Arne Arnesen ved Agder politidistrikt.

Også flere naboer skal ha meldt ifra om at de hadde hørt smell i området. Politiet var på stedet og gjorde tekniske undersøkelser.

Ingen mistenkte Politiet trodde først prosjektilene kom fra et luftgevær, men skadene på vinduet og husveggen kan tyde på at det er brukt kraftigere våpen.

— Vi har ingen mistenkte, og det er heller ingen som er blitt observert i området. Det er ganske uoversiktlig område, og lett å stikke seg bort, sier Arnesen.