AGDER: De aller fleste sørlendinger har feiret julen på en rolig måte. Enkelte har derimot feiret på en slik måte at de kom i kontakt med lovens lange arm. Her er en oversikt over hva som skjedde mens julenatten lå over Agder.

**Kristiansand: Biltur

01.05** er det en politipatrulje som ønsker kontakt med en bilfører på Tinnheia. Mannen, en 40 år gammel kristiansander, kjører bil uten førerkort, og anmeldes for dette.

**Kristiansand: Tvekamp

01.06** ringer ansatte ved A-klinikken i Kongsgård Allé. Ved avrusningsklinikken har man nemlig fått problemer med to kvinnelige pasienter, som har røket i tottene på hverandre. Når en politipatrulje ankommer stedet, roer situasjonen seg.

**Marnardal: Tyveri

01.22** får politiet beskjed om tyveri fra en garasje. Her er stjålet fire felger til Volvo, samt en vinkelsliper.

**Kristiansand: Slagsmål

Noe etter** ringer et vitne og forteller at en politipatrulje i Markensgate har trøbbel med å håndtere en gjengsituasjon. Ytterligere to patruljer sendes til stedet, og man får kontroll over de utagerende menneskene. Én arresteres for vold mot offentlig tjenestemann.

**Kristiansand: Stakk fra politiet

03.19** ønsker politiet å snakke med en bilfører som kjører på strekningen mellom Fagerholt og Ålefjær. Bilisten nekter å stanse. Etter en stund gjør vedkommende et forsøk på å stikke av til fots. Personen, en 24 år gammel kristiansander, blir derimot raskt innhentet. Han mistenkes for kjøring uten førerkort, og for kjøring i beruset tilstand.

**Farsund: Død kvinne funnet

07.15** melder familie om at de har funnet en slektning omkommet. Kvinnen har ansiktsskader. Les mer i egen sak.