AGDER: Her er noe av det som politiet har jobbet med i dag:

FROLAND: Grovt tyveri

12:04 Det har vært grovt tyveri fra en traktor som har stått på Mjåvatn i Froland. Trolig har tyveriet skjedd i løpet av det siste døgnet. Foreløpig uklart hva som er borte fra traktoren.

VEGÅRSHEI: Skadeverk

12:26 En bilist har fått skrapet opp to av bildørene på bilen sin. Bilen skal ha stått ved kommunehuset på Vegårshei. Eieren tror at skadeverket skal ha skjedd mellom klokken 10 og 12 i formiddag.

ARENDAL: Butikknasking

13:26 En person blir tatt for butikknasking fra Kiwi i Arendal. Politiet hjelper til med å finne personalia på personen. De finner ut at gjerningsmannen er født i 1982 og kommer fra Tvedestrand.

MANDAL: Oppførte seg klanderverdig

13:45 En person oppfører seg ufint på Amfi senteret i Mandal. Personen skal ha vært beruset og var til sjenanse for andre. Den fulle personen blir anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted.

TVEDESTRAND: Lite trafikkuhell

14:57 Et lite trafikkuhell i Tvedestrand, men ingen personskader. En kranbil måtte fjerne bilen, som ikke lenger var kjørbar.

KVINESDAL: Politikontroll

15:08 Utrykningspolitiet har fra ca klokken 12:15 til 15:00 trafikkontroll på Øyesletta i Kvinesdal. Kontrollen i 60-sona fører til åtte forenkla forelegg, hvor høyeste hastighet var på 85 km/t. I tillegg blir det skrevet ut to forenkla forelegg for bruk av mobiltelefon.

ARENDAL: Brannskader i hode og ansikt

17:25 AMK melder om en arbeidsulykke ved en tremassefabrikk i Arendal. En person skal ha fått brannskader i ansiktet og hodet. Politiet har vært på stedet og arbeidstilsynet blir rutinemessig varslet.

KRISTIANSAND: Grovt tyveri

17:45 Melding om forsøk på grovt tyveri fra en bil i Kristiansand. Politiet har vært i kontakt med bileieren, og politiet har tatt imot en anmeldelse.

KRISTIANSAND: Beruset person på rutebilstasjonen

18:59 En beruset person oppfører seg ufint på rutebilstasjonen i Kristiansand. Politiet drar øyeblikkelig til stedet, men personen har forlatt stedet da de kommer fram. Foreløpig vet ikke politiet hvem personen er.

LYNGDAL: Fant en drevertispe

19:09 Fra Kvås i Lyngdal ringer en person som har funnet en drevertispe uten eier. Den er mørkebrun og hvit, og blir tatt vare på av finneren. Foreløpig har ingen meldt den savnet.