FLEKKEFJORD: — Det var Tor Jonny Svindland som omkom lørdag ettermiddag , opplyser operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Frank Solås, til fvn.no.

Lørdag kveld var venner av den avdøde på ulykkesstedet med lys og blomster, skriver Avisen Agder. En cap ble forsiktig plassert på fenderen for å minne om en god venn, som døde så altfor brått og altfor tidlig.

Det var i 14-tiden lørdag at fem personer ble skadet i en frontkollisjon øst for Flekkefjord. Det satt fire personer fra Kvinesdal i Volvoen, deriblant en 31-åring og en 22-åring som ble sendt til Stavanger universitetssykehus for behandling. 31-åringen, Tor Jonny Svindland, omkom seinere av skadene han pådro seg under kollisjonen.

22-åringen pådro seg alvorlige skader i buken og brystet , og skal opereres i dag.

— Tilstanden hans er alvorlig, men stabil, opplyser akuttmottaket ved Stavanger universitetssykehus til fvn.no mandag formiddag.

Føreren av den andre bilen, en Ford Ka, var alene i bilen. Vedkommende var på vei vestover etter å ha vært i Kristiansand. Politiet vil foreløpig ikke si noe om årsaken til ulykken, men ifølge Avisen Agder skal Volvoen ha fått sleng og havnet midt i fronten på den vestgående bilen.

To personer ble sittende fastklemt i bilen etter ulykken, og måtte skjæres ut av redningsmannskap fra brannvesenet.

En av personene som ble behandlet ved Sørlandet sykehus i Flekkefjord, ble utskrevet lørdag kveld. De to andre er fortsatt innlagt ved sykehuset.