**ARENDAL: Knuste ruter

08.12** Noen har knust et par ruter i Havnegården, som er under oppussing.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i kirka

08.20** Det har vært innbrudd i Grim kirke.

— Det har vært folk inne i kontorfløyen og i selve kirkesalen, sier operasjonsleder Børge Steinsland i Agder politidistrikt.

Foreløpig ser det ut til at kun en PC er stjålet fra et kontor.

ARENDAL: Stjal brukte bilbatterier og dekk

LYNGDAL: Flasketyv tatt da han pantet flasker hos konkurrenten

**KRISTIANSAND: Butikktyv måtte fotfølges

12.44** En 30 år gammel kvinne, bosatt i Vennesla, ble forsøkt stoppet etter å ha stjålet varer fra Claes Ohlsson. Ifølge politiet ble kvinnen da krakilsk, og forlot senteret. Hun ble imidlertid fotfulgt ned til Fønix og videre opp igjen til Lillemarkens. Først der fikk politiet fatt i henne. Kvinnen oppga falskt navn til politiet. Det er uklart hva slags reaksjon kvinnen får.

KRISTIANSAND: Full mann hoppet på sjøen

RISØR: Bil havnet i grøfta

**KRISTIANSAND: Ung butikktyv

14.55** En vekter på Sandens kom over en 13 år gammel jente som hadde stjålet tre t-skjorter fra Hennes & Mauritz. Jenta ble kjørt til barnevernsvakta.

TVEDESTRAND: Kjedekollisjon på E 18

**ARENDAL: Stjal fra Vinmonopolet

15.10** Ansatte på polet oppdaget at en kunde nasket flasker. Politiet pågrep en 53 år gammel mann bosatt i Arendal som hadde stjålet to flasker whiskey.

**LILLESAND: Kjørte uten gyldig førerkort

15.15** En politipatrulje kom over en bil på riksvei 420. Det viste seg at sjåføren, en 23 år gammel mann fra Lillesand, ikke hadde gyldig førerkort. Han erkjente å ha kjørt bilen fra Birkeland.

**LILLESAND: Tatt med trimmet moped

14.45** En 18 år gammel jente ble stoppet for kontroll på riksvei 420 ved Statoil. Det viste seg at mopeden var trimmet og hadde nedslitt bakdekk. Sjåføren er ilagt kjøreforbud inntil feilene er rettet.

LYNGDAL: 18 tatt i fartskontroll

KVINESDAL: Hus skadet i brann

MANDAL: Trafikkulykke

ARENDAL: Tre personer pågrepet

**LILLESAND: Båttyveri

17.21:** Politiet fikk melding om at en båt er stjålet i løpet av det siste døgnet fra Lillesand gjestehavn. Det er en offwhite snekke med navnet Angela som er stjålet, med registreringsnummer BAP245. FARSUND: Falske femtilapper

17.59: Politiet fikk melding fra Farsund kino som har mottatt to falske femtilapper. Farsund kino vil kontakte politiet nærmere mandag.

**FINSLAND: Stjal is

21.13** : Politiet fikk melding om at det hadde vært innbrudd på Go-kart banen på Finsland. Noen hadde brutt seg gjennom et vindu og stjålet is. Politiet mistenker at det har vært relativt unge innbrudddstyver på ferde.

**KRISTIANSAND: Mann anmeldt for slossing

21.45:** En patrulje pågriper en mann i krysset Tollbodgata og Markens gate. Mannen er anmeldt av politiet for bråk på stedet.

**ARENDAL: Firehjuling stjålet

21.44:** En firehjuling meldes stjålet i løpet av det siste døgnet i fra Stenssåsveien. Firehjulingen har kjennetegn PH2548. **KRISTIANSAND: Innbrudd i Lund kirke

22.46** : Politiet fikk melding om innbrudd i Lund kirke, og det var brannvesenet som rykket ut på innbruddsalarmen. En person ble observert løpende fra stedet. Det skal være en ung gutt med mørkt, halvlangt hår. Han skal være mellom 170-180 centimeter høy. I forbindelse med innbruddsalarmen ble det også oppdaget at det hadde vært uvedkommende inne i Lund barnehage like ved. Episodene sees i sammenheng med hverandre.

**TVEDESTRAND: Utforkjøring ved Kvastad

23.10:** Politiet fikk melding om en urforkjøring på fylkesvei 121 ved Kvastad. Førereren, en 35 år gammel mann fra Arendal er sendt til legevakten med lettere skader.

**KRISTIANSAND: Feststøy i Vågsbygd

23.10:** Politiet fikk melding om støy fra Linjeveien i Vågsbygd. Politiet dro ut til stedet og ba beboerne om å dempe seg.