**SØGNE: Fører tatt med hasj

01.57:** En bil ble stanset av politiet på Lunde i Søgne. En 31 år gammel fører ble pågrepet for å være i besittelse av hasj. Føreren ble kjørt til arresten.

**KRISTIANSAND: Veltet på sykkel

07.48:** Se egen sak

**GJERSTAD: Kjørte av veien

08.25:** På riksvei 351 kjørte en bil av veien ved Storemyr. Føreren av bilen var alene, og skal være uskadd eller lettere skadet. Patruljen i Tvedestrand vil oppsøke bilføreren for mer informasjon.

**KRISTIANSAND: Måtte vekke beruset mann

08.53:** Politiet fikk flere meldinger om en beruset og sovende mann i Ravnedalen. Patruljen dro ut til stedet for å vekke mannen, og vedkommende gikk deretter hjem.

**ARENDAL: Tre barn involvert i kollisjon

10.57:** Se egen sak. AMK melder om trafikkuhell ved Gårdalen, to biler involvert. Patruljen melder at det er to personer som kjøres til sykehuset for kontroll og behandling. Viking kommer til stedet for å fjerne bilene. Tre barn som var i den ene bilen er uskadd og tas hånd om.

**SONGDALEN: Tyveri av bil

14.02:** Tyveri av bil fra Hortemo. Bilen er en sølvfarget Mitsubishi Pajero, AR51886, kufanger og 1000-metere i front.

**LILLESAND: Øvelseskjørte med promille

15.08:** Patruljen i Lillesand har stoppet en bilfører i Bregnesvingen, som under øvelseskjøring har en ledsager som var påvirket av alkohol. Bilfører selv hadde promille, men langt under grensen. Han blir derfor ikke anmeldt. Den 43 år gamle kvinnelige bileieren kjøres til legevakten i Kristiansand for blodprøve.

**ARENDAL: Kjørte i fjellveggen

15.29:** Se egen sak

**VENNESLA: Motorsykkel i grøfta

15.56:** En motorsykkel kjørte i grøfta i en rundkjøring mellom Vennesla og Ålefjær. Fører ble kjørt til legevakta av en venn i bil, opplyser operasjonslederGunn Lieng i Agder politidistrikt.

Sjåføren skal ha hatt vondt i brystet.

**ARENDAL: Sovnet på benk

16.10:** Politiet får medling om at en person har sovnet på en benk ved Skanska.

**ARENDAL: Brann i søppelrom på Gard

16.26:** Brann i søppelrom på Gard. Brannen slukket. Det var brann i en søppelkasse på stedet.

**KRISTIANSAND: Oljesøl i Barstølveien

16.32:** Melding om oljesøl i Barstølveien fra E 18 mot Sørlandsenteret. Vegtrafikksentralen varslet

**KRISTIANSAND: Telt ved Odderøya

16.55:** Politiet fikk melding om at noen har slått opp telt ved Amfiet på Odderøya. Det er uvisst hvor lenge det har stått der. Politiet vil sjekke i løpet av kvelden.

**ARENDAL: Ordensforstyrrelse

16.58:** Politiet fikk klage på ordensforstyrrelse ved Badehushaven. Det skal av og til være drikkelag og fulle folk på stedet. Politeit vil kontrollere stedet jevnlig.

**GRIMSTAD: Drakk på offentlig sted

17.42:** Politipratruljen anmeldte en 27 år gammel mann fra Grimstad for drikking på offentlig sted.

**VENNESLA: Fisket laks uten fiskekort

17.53:** Statens naturoppsyn sjekket folk som fisket laks i elva. En 31 år gammel mann fra Kristiansand ble tilsnakket fordi han ikke hadde fiskekort. Han fikk en advarsel.

**TVEDESTRAND: Skadeverk på biler

17.54:** Politiet fikk melding om at det var gjort skadeverk på flere biler i Tvedestrand. Flere vinduer i forskjellige biler var knust. Politiet søker etter spor.

**GRIMSTAD: Sov i gata

18.44:** En person lå rett ut og sov i gata. Patruljen lette etter personen, men fant ingen. Fant etterhvert ut at han hadde kommet seg til rett adresse for egen maskin.

**KRISTIANSAND: Høylytt krangel

19.33:** Politiet dro til en adresse i Kristiansand hvor det var høylytt krangel mellom flere parter på adressen. Roet seg da politiet ankom. Var en krangel om en datamaskin, men de involverte ble enige til slutt.