Lekte seg: (Fra v.) Olav Walskaar, Daniel Rørvik, Truls Risnes, David, Hnangh, Vetle Birkeland, Noah Mydland og Christian Nilsen
Koste seg: (Fra h.) Monika Teelaf, Paulina Teelaf, Helene Aasheim, Anne Helena Almelid, June Borge, Benjamin Borge (foran), Helene Koppersund og Mathilde Madsen Foto: Morten Lind Vårum
God stemning: God musikk får de fleste i festhumør Foto: Morten Lind Vårum
Godt med folk: Kan du se deg selv? Foto: Morten Lind Vårum
Fornøyd: Rapperen, A-Lee var strålende fornøyd med sitt publikum etter showet Foto: Morten Lind Vårum
Regn, regn, regn: Selv om det øste ned under hele cupshowet var det mange som var til stede for å bli underholdt Foto: Morten Lind Vårum

Se bildeserie øverst i artikkelen.

KRISTIANSAND: I 90 minutter regnet det konstant ned over de fremmøtte på Torvet i Kristiansand, som hadde tatt turen for å se cupshowet under årets PlussbankCup. Det la tydeligvis ingen demper på opplevelsen blant publikum.

— Det var kjempe bra. Artistene var så flinke, sier Anne Helena Almelid fra Bergen.

Hun og lagvenninnene fra Fri jenter 13 i Bergen var blant de som hadde tatt turen til Torvet og holdt ut i det øsende regnværet.

— Regnet gjorde ingenting. Vi er vant med det, sier Bergens-jentene og ler.

Vaular høydepunktet

13-åringene forteller at det var Lars Vaular som var høydepunktet for dem under cupshowet. Det syntes også en guttegjeng fra Kvinesdal.

— Vi storkoste oss og sprang rundt og lekte sånn at vi holdt varmen, forteller Olav Walskaar og Noah Mydland.

Cheerleading og funkrock

I løpet av det fotballkamp lange cupshowet viste først cheerleaderne i Vennesla Cheerleading team fram ulike stunt foran publikum. Deretter inntok funkrockbandet Cheap Karma scenen, og rocket hardt for publikum med den ene sangen de spilte.

— Det var kult å spille for så mye folk, det var en god opplevelse, sier guttene i bandet, som sa seg fornøyd med egen opptreden.

— Å spille live er det vi liker å gjøre, forteller rockerne.

- Beste regnværsopplevelse

Etterpå var det rapperen, Ali Pirzad-Amoli, alias A-Lee som styrte showet. Han fremførte flere låter og var etterpå strålende fornøyd med publikum som holdt ut i det ufyselige været.

— Jeg visste ikke hva jeg skulle forvente når jeg så det dårlige været, men med en gang jeg kom på scenen ble jeg tatt på senga av stemningen og den energien til publikum. Det var den beste stemningen jeg har opplevd i regnvær, så dette vil jeg huske som et symbol hver gang jeg skal opptre når det regner, sier A-Lee.

Til slutt kom bergenseren, Lars Vaular på scenen, og underholdt de fremmøtte til det var tid for å komme seg raskt hjem for å unngå en lei forkjølelse av regnværet.