KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

00.37: En politipatrulje stopper og kontrollerer en bil på Odderøya. Bilfører viser seg å ikke ha gyldig førerkort og har ikke omregistrert bilen han kjører. Anmeldes for forholdet og bilen avskiltes.

EVJE: Kjørte to på en moped

01.57: Patruljen på Evje stopper en moped på vei over mot Krossen. Det sitter to personer på mopeden, og føreren, en mann på 48 år, anmeldes for å ha kjørt moped uten gyldig førerkort, uten hjelm og med passasjer.

ARENDAL: Måtte fjerne beruset dame

03.38: Politiet måtte fjerne en meget beruset dame (32) utenfor en adresse i Bjorbekk hun ikke ville forlate. Kvinnen fikk tilbud om å bli kjørt hjem, men ville ikke si hvor hun bodde. Havnet i politiarresten på grunn av beruselse.

SØGNE: Innbrudd hos Slakter Eikestøl

07.46: Politiet drar ut til Slaker Eikestøl etter melding om innbrudd. Et vindu skal være brutt opp, og pc og penger er stjålet.

**KRISTIANSAND: Tatt på fersken i innbrudd

08.44:** En mann ble tatt på fersken da han brøt seg inn i en garasje på Lund. Politiet drar til stedet. Gjerningspersonen, en mann på 30 år, satte seg opp under pågripelse og politiet ble nødt til å bruke pepperspray. Mannen ble innbrakt til arresten.

ARENDAL: Tre bilskilter stjålet

I løpet av natta er det stjålet tre bilskilter. De har nummer PD 24835, JV 13434 og NV 45320. Ved sistnevnte tyveri har politiet forsøkt å sikre fingeravtrykk. Politiet opplyser ikke om hvor bilskiltene er stjålet fra.

**VEGÅRSHEI: Innbruddsforsøk

10.05:** Det har vært innbruddsforsøk i en enebolig et sted i kommunen. En dørlås er ødelagt, men ingenting stjålet.

**MANDAL: Biltyveri

10.38:** En grå Toyota Corolla med nummer PX29276 er stjålet. Politiet opplyser ikke om hvor bilen er stjålet fra.

**ARENDAL: Én til sykehus etter E 18-ulykke

14.16:** Les mer i egen sak.

KRISTIANSAND: Stjålet moped

16.23: Politiet får melding om en stjålet moped i Vågsbygd med registreringsnummer PZ 3415 Suzuki.

GRIMSTAD: Trafikkuhell ved Bie

17.11: Les mer i egen sak.

ARENDAL: Bil mistet dekk i tunnel

17.17: Les egen sak.

TVEDESTRAND: Uvettig kjøring

19.41: Politiet får inn mange meldinger om uvettig kjøring på E18, mange biler må svinge unna inn til siden av veien. Politiet drar til stedet og finner bilen etter en stund. En mann (26) blir pågrepet for uvettig kjøring og kjøring i påvirket tilstand.

VEGUSDAL: Grovt tyveri

20.31: Politiet får melding om grovt tyveri fra bolig i Vegusdal. Det er blant annet stjålet sølvtøy. Politiet foretar en åstedsundersøkelse.

ARENDAL: Promillekjøring

21.11: En bil blir stanset i området ved Hove av politiet. Sjåføren, en mann på 29 år, blir anmeldt for promillekjøring.

KVINESDAL: Væpnet aksjon

22.05: Les mer i egen sak.

ARENDAL: Promillekjøring

23.23: Patruljen stopper en bil i Lynghaugen der fører, en mann på 23, er påvirket av alkohol. Han blir tatt med til legevakt for blodprøve og anmeldes for forholdet.

VENNESLA: Tre tatt i fartskontroll

23.47: UP har hatt gjennomført fartskontroll med laser på RV 405 på Grovane 60km/t sone. Tre anmeldelser med førerkortbeslag. Hastighetene var 125 km/t, 110 km/t og 92 km/t, alle 3tre førere var menn, på henholdsvis 20 , 18 og 21 år.

KRISTIANSAND: Kranglete gjest på utested

23.51: Et utested i Tollbodgata har problemer med en mann. Mannen, 44 år, ble nektet adgang og tok derfor løpefart og gikk løs på vaktene. Han anmeldes etter straffelovens § 350 og blir satt i arrest.