**KRISTIANSAND: Bil utfor veien — havnet på veranda

00.40:** Les egen sak.

LES OGSÅ: - Det villeste jeg har vært med på i mitt liv

**FLEKKEFJORD: Ble slått bevisstløs

00.40:** En person ble kastet i en vegg i Brogata. Personen var bevisstløs og ble kjørt til legevakta i Flekkefjord. Det viste seg at vedkommende hadde fått mindre skader; et kutt i hodet. Ifølge politiet er gjerningsmannen pågrepet.

**LILLESAND: Satt i arresten

02.31:** Politiet pågrep en mann som hadde vært kranglete på Beddingen. Mannen ble satt i arresten i Kristiansand.

**VENNESLA: Skadeverk på brannstasjonen

03.30:** To personer er pågrepet og mistenkt for å ha gjort skadeverk på brannstasjonen. De to er satt i arresten i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Kjørte bil etter å ha røykt hasj

04.59:** Politiet stoppet en mannlig bilfører (20) i Narvigsbakken på E 18 etter mistanke om kjøring i påvirket tilstand. Mannen innrømmet å ha røykt hasj og blir anmeldt.

**ARENDAL: Hester på E 18

06.20:** Politiet har fått flere meldinger om tre hester som går og løper i veibanen på Haslestad. Politiet dro til stedet. De fikk fatt i eieren, som tok hånd om hestene.

**KRISTIANSAND: Mistanke om promillekjøring

09.17:** En bilfører er pågrepet i Setesdalsveien etter mistanke om kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Sjåføren ble tatt med for å avlegge blodprøve.

**MANDAL: Knuste vindu

10.09:** I løpet av natta har noen knust et ytterglass til et vindu i et hus i Bjørkeveien. Beboeren vurderer å anmelde saken.

**ARENDAL: Stjal Audi A6

11.10:** En grå Audi A6 med nummer PP 47372 er stjålet fra Ormevikveien. Tyven har gått inn i et ulåst hus mens beboeren var i hagen om morgenen. Der har tyven stjålet bilnøkkelen og deretter stukket av med bilen.

**RISØR: Stjal båt

12.09:** En Nordkapp Enduro 550 med en 90 hestekrefters Evinrude påhengsmotor er stjålet fra en båtplass på Søndre Gjernes. Tyveriet anmeldes.

**GRIMSTAD: Kjørte i autovernet på E 18

14.50:** En bil havnet i autovernet ved Spedalen. Ingen skal være skadet. Politiet dro til stedet.

**VENNESLA: Slossing

19.13:** Politiet fikk melding om slossing ved den gamle brannstasjonen på Moseidmoen. En dame skal ha blødd fra ansiktet. Damen var borte da politiet kom på stedet, men patruljen fikk tak i personalia.

**KRISTIANSAND: Skilt stjålet

19.53:** I løpet av dagen ble det stjålet to kjennetegn fra en bil i Topdalsveien på Tveit.