ROT: Ting har blitt kastet ut fra skap og skuffer på kontorene. Foto: Privat
PÅ KONTORET: - Her har tyvene trolig lett etter penger, sier innehaver Kjell Inge Andersen. Foto: Privat
KNUST RUTE: Noen brøt seg inn i Trivsel trening- og helsesenters lokaler i Lumberveien natt til Skjærtorsdag. Foto: Birgitte Vaksdal

KRISTIANSAND: Tidlig torsdag morgen ble politiet varslet om at noen hadde brutt seg inn i Trivsel trening— og helsesenters lokaler i Lumberveien 29 i Vågsbygd.

Trivsel trening flyttet sammen med Spring trening i Vågsbygd Ringvei tidligere denne måneden, og lokalene i Lumberveien står nå ubrukt.

Mest hærverk

En politipatrulje dro til stedet for å sikre spor.

— Det var tomt for penger og vi kan ikke se at noe er stjålet. Det er nok mest hærverk. Sånn er det dessverre i påsken, sier daglig leder Stig W. Ågedal-Mortensen til Fædrelandsvennen.

Han forteller at de har hatt innbrudd to-tre ganger tidligere.

— Vi hadde innbrudd senest i fjor, men det er bare småting som er tatt hver gang. Det har vært mest hærverk, sier Ågedal-Mortensen.

To innbrudd på et kvarter

Politiet fikk melding om innbruddet klokken 05.16. Bare 14 minutter senere ble det meldt om et nytt innbrudd i samme gate.

Denne gang hadde noen brutt seg inn hos cateringfirmaet "Kjell Inges Mat" i Lumberveien 51. Politiet kjørte også hit for å sikre spor.

— Innbruddene er gjort på samme måte. Begge steder er det knust vindu for å komme seg inn, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt.

KNUST RUTE: Noen brøt seg inn i Trivsel trening- og helsesenters lokaler i Lumberveien natt til Skjærtorsdag. Foto: Birgitte Vaksdal

Rotet på kontoreneInnehaver Kjell Inge Andersen ble møtt av mye rot da han dro for å se hva som var stjålet torsdag formiddag.

— Det er tydelig at noen har vært rundt i hele lokalet. På kontorene er skuffer veltet ut og en del papirer er hevet rundt. Men det ser ikke ut som det er stjålet annet enn noen brus, sier Andersen.

Han opplyser at firmaet ikke oppbevarer penger, tobakk eller alkohol på adressen.

— Det er bare to dager siden vi hadde full nedvask, og nå er det rot overalt. Dette er litt kjedelig. Det er fint hvis folk kontakter politiet om de har opplysninger, sier Andersen.

- Har ikke vært sultne

Cateringfirmaet har flere jobber i påsken, blant annet skal det lages mat til et påskearrangement på Vennesla.

Andersen lover at maten skal bli levert som planlagt på tross av innbruddet.

— Heldigvis er det ikke blitt rotet så mye på kjøkkenet. Tyvene har i alle fall ikke vært sultne.