Kjedekollisjonen i på E39 Søgne i dag morges ble raskt løst opp. Det viste seg at de tre bilene kjørte i hverandre på en sidevei inn på E39, og ikke på selve hovedveien. Dermed ble ikke køene så lange som fryktet, og politiet fikk raskt løst opp i situasjonen. Ingen personer ble skadet, og det virket som om bilene hadde kjørt i hverandre bakfra.

Klokken 0836 fikk Agder politidistrikt melding om at en trailer hadde kjørt av veien ved Sira-tunnelen. Den stod kjelkete til, og var til delvis hinder for trafikken, men sperret ikke veien. Den trenger hjelp fra redningstjenesten for å komme seg løs.

Ved Lona øst for Arendal var E18 stengt i en halvtime. Årsaken var en strømkabel som hadde ramlet ned på grunn av tung snø, og den måtte heises opp igjen.

To trailere har havarert i rundkjøringen på Vigeland ved Mandal. Den ene kjørte utfor torsdag kveld. Den har melk til en verdi av 500.000 kroner i tanken, og denne må over i en annen tankbil for å få traileren løs igjen. En annen trailer kjørte utfor like bortenfor i dag morges, og står fast. Ingen av kjøretøyene sperrer trafikken.

På Tromøya kjørte en utenlandsk sjåfør seg fast i morgetimene. Han hadde ikke kjettinger. Men politiet skaffet til veie en norsk sjåfør, som klarte å få kjøretøyet på veien igjen.

— Dette er det vi har oversikt over nå, men vi vet at det skjer masse som ikke vi får melding om. Jeg snakket blant annet med Hunsbedt redningstjeneste som har holdt på i hele natt, og nå var så utslitte at de ikke orket mer, sier operasjonsleder Arne Arnesen ved Agder politidistrikt til fvn.no