FLEKKERØY. Ved 18:30-tiden torsdag kolliderte to biler ved Flekkerøytunnelen. Politiet har foreløpig stanset all trafikk til Flekkerøya mens veien ryddes etter ulykken. De involverte i kollisjonen ble påført lettere personskader. Ambulansen har vært på stedet, men ingen er brakt til sykehus, ifølge operasjonsledelsen ved Agder politidistrikt.

KRISTIANSAND. Klokken 17.50 inntraff en kjedekollisjon i Barstølveien der tre personbiler var involvert. En av passasjerene har fått nakkeslengskade, og flere er brakt til legevakten.

FLEKKEFJORD. Snøkaoset har skapt store trafikale problemer på E39 ved Fosselandsheia ved Flekkefjord. En trailer kom ikke frem, og politiet pålegger tyngre kjøretøyer å legge på kjettinger. Veien har lenge vært stengt for trafikk fra vest, men er nå ryddet og åpen. Trafikken går langsomt.

KRISTIANSAND. En kollisjon ved Hånes-krysset skapte en kort stund køer og omkjøring på E18 inn mot Kristiansand torsdag ettermiddag.En personbil kjørte ved 16-tiden torsdag ettermiddag rett inn i en annen bil bakfra ved avkjøringen til Hånes, vestgående retning. Kjøretøyene ble stående slik i veibanen at trafikken ikke kom forbi, og bilister ble tvunget til å kjøre via Hånes til Søm. Det skal ikke ha vært personskader i forbindelse med trafikkuhellet.

GJERSTAD. Politiet melder om en mindre trafikkulykke kl 14.00 torsdag der en bil ble påkjørt bakfra ved Gjerstad stasjon. Kun materielle skader.

LINDESNES. To biler kolliderte front mot front ved Kjorteland i Sør-Audnedal torsdag ettermiddag. En av bilførerne klaget over smerter i beinet, og ble brakt til legevakt for undersøkelse.

SØGNE . To trailere står fast i Vatnebakken langs E39, ved avkjøring til Ålo. Det har vært flere timers arbeid med å få trailerne opp bakken og av veien, men foreløpig er det fortsatt til hinder for trafikken.

Har du digitalbilder eller mms-bilder fra snøkaoset på veiene?

Send dem gjerne på tips@fvn.no

Denne traileren sto bom fast i grøfta

på Stenslandsbakken på E39 mot

Vigeland torsdag kveld.

LESERFOTO:JOSTEIN RØMTELAND