Mot England med falskt pass

KRISTIANSAND: En 33 år gammel mannlig albaner ble satt i arresten av politiet da han prøvde å ta seg fra Kristiansand til England med DFDS-ferja med falskt pass onsdag kveld.

Stjal fra pinsemenighet

FLEKKEFJORD: Halv åtte onsdag kveld fikk politiet melding om at tyver hadde brutt seg inn gjennom inngansdøren og to innvendige dører Flekkefjord Pinsemenighet i Parkgaten. En bærbar pc, en dvd-spiller og en mobiltelefon var borte.

Brukte hasj i Markens

KRISTIANSAND: En 37 år gammel kvinne fra Kristiansand ble innbragt til politiet klokken 19.35 for bruk av hasj i Markensgate. Hun bekjente senere forholdet.

Oppdaget nesten-tyveri

KRISTIANSAND: En båteier oppdaget at det var løsnet metallstenger på båten hans som lå i opplag på Kjerrheia i Vågsbygd. Ingenting var borte, men antakelig hadde gjerningspersonen(e) gjort klar båten for å komme tilbake og stjele ting senere. Det er uklart om eieren vil anmelde episoden.

Stjal fra flyttelass

GRIMSTAD: En person fra Grimstad holdt på å flytte, og oppbevarte derfor eiendeler midlertidig i garasjen. Tyver slo så til og stjal snøfreser, kantklipper, dekk og verktøy fra garasjen. Fra huset ble det stjålet tv og lamper.

Syklet i autovern

KRISTIANSAND: En 44 år gammel mann fra Kristiansand meldte fra til politiet om at han var påkjørt på Hamresanden Terrasse, og at bilføreren hadde stukket fra stedet. Agder politidistrikt tror imidlertid at 44-åringen, som var overstadig beruset, hadde syklet i autovernet og ikke blitt påkjørt. Den berusede syklisten ble tatt med til legevakten med lettere skader.