Det er Foxnews' kjendisekspert Roger Friedman som skriver at datoen høyst sannsynlig var nøye kalkulert. Ekteparet Spears/Federline giftet seg 6. oktober 2004, og søkte om skilsmisse to år og én måned senere.Ekteskapsavtalen som bakgrunnsdanseren Kevin Federline måtte undertegne da han giftet seg med rike Britney, innebærer angivelig årlige økninger i beløpet han vil få ved en skilsmisse. Juridiske eksperter sier det er vanlig med en månedslang henstand.

Dermed var 6. november Britneys siste dag å slippe unna å betale for et tredje år til Kevin Federlines skilsmisseoppgjør.

Britney Spears later til å være i full gang igjen, med gjenopptrimmet kropp og klar til å dra i gang karrieren som har ligget på vent de siste to årene. Dersom hun snart kommer med nytt album og påfølgende turné, ønsker hun neppe å dele inntektene fra dette med Federline.

Siden store deler av en artist som Britney Spears inntekt kommer fra konsertturneer, har det ikke vært rare inntektene i hennes to «barneår» med sønnene Sean Preston og Jayden James. Ifølge Foxnews har Federline vært kostbar i driften, og siden Spears kan risikere å komme i Michael Jackson-lignende økonomiske vanskeligheter var det antakelig mest lønnsomt å kvitte seg med ham — selv med ekteskapsavtale om godtgjørelse, skriver Friedman. (©NTB)