— Det har vært en veldig grei natt til søndag. Den har vært stillere enn de foregående helger, sier operasjonsleder, Bård Austad ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

ARENDAL: Promillekjøring I

00.15: En mann blir stoppet av en politipatrulje i Arendal, mistenkt for promillekjøring. Utåndingstesten gir utslag og den 25 år gamle mannen fra Fevik blir tatt inn til politiet.

KRISTIANSAND: Promillekjøring i båt

01.02: En politibåt stopper en motorbåt i byfjorden. Føreren av båten, en 25 år gammel mann fra Kristiansand, kjørte båten i påvirket tilstand.

**ARENDAL: Ødela inventar

02.00:** Politiet får inn en melding om bråk på Sjøloftet i Arendal. Der er det en 28 år gammel mann fra Oslo som lager bråk, og han går blant annet løs på inventaret i puben. Politiet innbringer 28-åringen og anmelder ham for ordensforstyrrelse. Eieren av Sjøloftet kommer antageligvis også til å anmelde oslomannen for skadeverk på inventaret.

**KRISTIANSAND: Slått ned I

02.22:** En person blir slått ned utenfor Beverly Hills i Kristiansand. Politiet ankommer raskt stedet og pågriper tre personer, som blir anmeldt for ordensforstyrrelser.

GRIMSTAD: Slått ned II

03.00: En person blir slått ned i Kirkegata i Grimstad. Politiet kommer i kontakt med fornærmede, og tar ham med i bilen for å se om de kan finne gjerningsmannen. Klokken 04.20 pågriper politiet en 20 år gammel grimstadmann som kommer til å bli anmeldt.

ARENDAL: Slosskamp

03.35: Det blir rapportert om slosskamp i Bendikskleiv i Arendal. Fem personer skal ha løpt opp opp bakken og startet en slosskamp på toppen. Da politiet ankommer stedet er det en av de involverte som nekter å etterkomme pålegg fra politiet, og blir pågrepet. Slosskjempene var i alderen 15-19 år.

ARENDAL: Forulemper politiet

03.10: En 23 år gammel mann fra Åmli finner ut at han skal prøve seg på politiet ved Pollen i Arendal. Politiet prøver å snakke mannen til fornuft, men han svarer med å slenge ukvemsord. I tillegg er han overstadig beruset. Mannen blir innbragt og anmeldt for forulemping av politiet.

SØGNE: Promillekjøring II

05.17: En 20 år gammel mann fra Søgne blir stoppet i Eikeveien i Søgne, mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Han blir tatt inn til en utvidet blodprøve, før han blir dimittert av politiet. Førerkortet ble beslaglagt.