KRISTIANSAND: Slagsmål i Bertes

KVINESDAL: Promille bak rattet

00:43 - Politiet fikk melding observerte en bulkete bil som kjørte vinglete i Kvinesdal. Flere hadde klaget på kjøringen, og politiet stanset bilen. Føreren (26) var tydelig påvirket, og ble sendt til legevakten for blodprøve. Det er opprettet en sak mot vedkommende.

KRISTIANSAND

01:23 - En mann skulle etter sigende ligge og sove i veibanen ved Gillsvann på Ålefjærveien, politiet kom til stedet og fant ut at det var en 21 år gammel kvinne. De fikk stablet henne på beina, og hun kom seg hjem for egen maskin.

Egner-hytta brant ned

LINDESNES: Mistet lappen

01.36 - En person ble stanset etter å ha fått farten målt til 127 km/t i en 80-sone på E39 ved Lindesnes. Vedkommende er anmeldt, og det er opprettet en trafikksak.

**GRIMSTAD: Tatt med hasj

01:40 -** To personer, født i henholdsvis 1969 og 1974 er pågrepet med mindre mengder hasj i Grimstad natt til lørdag. Forholdet er anmeldt.

MANDAL: Bråk på Puben

02.25 - På Puben i store Elvegate i Mandal ble det ved halv tre-tiden meldt om slåssing. Politiet kom til stedet og arresterte to mannspersoner på 23 og 18 år. De ble begge kjørt til arresten og anmeldt for ordensforstyrrelse. Mennene vil bli bøtelagt.

ARENDAL: Mistet lappen ved Stoa

03:07 - En kvinne på 40 år skulle nok ha vært mindre hard på gassen natt til lørdag. Hun holdt 92 km/t gjennomi 60-sonen på E18 ved Stoa, og er fratatt førerkortet. Det vil senere bli fastslått hvor langvarig førerkortinndragelsen blir, men hun må nok sykle i minst tre måneder fremover.

VENNESLA: Fyllekjører tatt

03:10 - En politipatrulje stanset en 37 år gammel mann i Auraveien i Vennesla. Han ble pågrepet og tatt med til utvidet blodprøve ved legevakten. Det er opprettet en sak mot vedkommende.

GRIMSTAD:

05:54 - To menn slåss Storgata, og politipatruljen måttet skille kamphanene. Saken løste seg selv, da knyttnevene ble byttet ut med håndtrykk under politiets myndige overvåkelse.

KRISTIANSAND:

07:37 - En 32 år gammel mann ble i morgentimene påtruffet i Hannevik Terrasse, og politiet fant at han var i besittelse av amfetamin. Mannen er tatt med inn til Kristiansand, og det er opprettet en sak og anmeldelse.