ARENDAL: Sprutet peppermynteolje i ansiktet på jente

00.15 Politiet i Arendal måtte like etter midnatt gripe inn da en rabiat arendalitt gikk til angrep på en jente og sprutet peppermynteolje i ansiktet hennes. Mannen ble vist bort fra stedet.

KRISTIANSAND: Kvinne stakk av etter kollisjon

00.50 En kvinnelig bilfører på 22 år stakk av til skogs etter å ha krasjet med en drosje i krysset Bliksheia/Vardåsveien natt til søndag. Det var drosjeføreren som ringte politiet og varslet om hendelsen. En time etter pågrep politiet kvinnen, som var åpenbart beruset. Kvinnen har bostedsadresse i Alta.

Begge bilene var så ødelagt at de måtte taues bort fra stedet. En kvinnelig drosjepassasjer fikk et kutt i leppa i sammenstøtet.

ARENDAL: Fire tatt for drikking

01.45/02.45 Tilsammen fire personer fra Arendal ble på en time tatt for drikking på offentlig sted.

ARENDAL: "Baias" spyttet på politiet

03.15 En 20 åring fra Froland kan vente seg en klekkelig bot etter at han slo seg vrang og spyttet på politiet på Langbrygga i Arenal natt til søndag. Hendelsen skjedde da politiet oppfordret mannen til å forlate stedet. Mannen ble pågrepet og brakt i drukkenskapsarrest.

ARENDAL: Tatt for bråk og fyll

03.45 Folk følte seg nærmest sjikanert av en 39-åring fra Arendal som veivet med en vodka-flaske og var drita full i Vestre Gate. Mannen ble oppsøkt av politiet og bortvist.

GRIMSTAD: 3000 kroner for øldrikking

04.00 En 27 år gammel mann fra Grimstad ble ilagt en bot på 3000 kroner for drikking på offentlig sted i Grimstad natt til søndag. Mannen vedtok boten på stedet.

ARENDAL: Trassig frolending

03.55 En full 19-åring fra Froland nektet å forlate sentrum av Arendal på oppfordring fra politiet. Men etter at politiet hadde godsnakket litt med mannen godtok han kravet.

GRIMSTAD: Slåssing i sentrum

04.15 Politiet måtte gripe inn da det startet slåsskamp i sentrum av Grimstad natt til søndag. En 18-åring skal ha hisset seg opp og slått til en annen person i ansiktet. Den berusede mannen vil bli anmeldt og trolig bøtelagt.

ARENDAL: Tisseturen ble dyr for to polakker

04:20 To polakker burde ha tenkte seg om minst to ganger før de kvittet seg med kveldens fortærte alkoholenheter på offentlig sted i Arendal. De to mennene på 21 og 22 år ble observert av politiet på Langbrygga og kan vente seg en bot som svir.