— Vi er veldig fornøyde med leserutviklingen. Vi ser at stadig flere søker til fvn.no når det skjer ting i våre omgivelser, sier multimedieredaktør Morten Rød i Fædrelandsvennen.

Han konstaterer også at bruken av fvn.no har endret seg blant leserne.

— Stadig flere bruker oss utenfor arbeidstiden og i helgene. Det er positivt, og det sier litt om at nettvanene endrer seg hjemme hos oss alle. Vi håper at den positive trenden fortsetter, og at stadig flere oppdager at fvn.no er en meget oppdatert nyhetskanal - for hele landsdelen, sier han.

Fvn.no er bemannet fra tidlig morgen til midnatt, syv dager i uken.

— Vi skal gi våre brukere det siste fra regionen, fra Telemark i øst til Rogaland i vest. I tillegg skal de føle seg trygge på at vi også informerer dem om det som skjer av større ting eller i Norge og i verden, sier Rød, som også forteller at nettavisen har mye spennende å by på fremover.

— Vi har allerede en god fotballtjeneste, og i oktober lanserer vi vår nye kultur- og underholdsningsportal. Det er et tilbud vi samarbeider med Adresseavisen, Bergens Tidende og Stavanger Aftenblad om. I fellesskap har vi etablert en egen redaksjon med blant annet en videojournalist i Oslo. Vi skal satse mer på musikk, spill, film, tv og menneskene i disse bransjene, sier multimedieredaktøren.

I våres lanserte fvn.no sitt nye debattforum, der det nå er mulig å kommentere hver eneste artikkel som legges ut på nettavisen.

— Vi ser at etterhvert som folk blir klar over dette, så strømmer det på med innlegg. Vi vil også åpne for andre typer av interaktivitet på nettet fremover, blant annet i samspill med den nye tabloidavisen som kommer 16.september. Det blir en spennende høst for sørlendinger som interesserer seg for medier, lover Rød.

Totalt var det 113.432 personer som leste fvn.no forrige uke. Disse leste til sammen 1.302.946 sider.

Her er forrige ukes mest leste saker:

1. Farmen plaget av pøbler

2. Bruker Cadillac som barrikade

3. Håndballmiljøet i sorg

4. Avlivet etter danmarkstur

5. BONDEVIK: Nær venn og stor politiker