**GJERSTAD: Stakk fra politiet

01.00** Politiet valgte å ikke ta opp jakten da en bilfører nektet å stoppe for dem ved Sunde skole. Patruljen gjenkjente den 36 år gamle føreren, og visste at han ikke hadde førerkort. Mannen vil bli anmeldt for å ikke ha stoppet for politiet og for å ha kjørt uten gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Brann på bad

01.42** Det ble sotskader på badet i en leilighet i Kronprinsens gate, etter at et håndkle falt ned på en stråleovn natt til torsdag. Brannvesenet rykket til stedet, men beboerne hadde selv klart å slukke brannen med et brannslukkingsapparat.

**KRISTIANSAND: Naken mann i Posebyen

03.55** En kvinne ringte til politiet da hun så en splitter naken mann i krysset mellom Skippergata og Holbergs gate. Mannen satt på fortauet. Politiet letet etter mannen, men klarte ikke å finne ham.

**ARENDAL: Sovnet bak rattet

15.15** En bil havnet i autovernet på E 18 ved sandtaket på Brekka. Føreren innrømmet å ha sovnet bak rattet. Den 52 år gamle mannen fra Vestlandet ble kjørt til sykehuset for sjekk, men skal kun ha fått lettere skader.

**FARSUND: Innbrudd på hytte for fjerde gang

20.56** En hytteeier har nok en gang hatt innbrudd på hytta si på Tranevåg. Tyvene hadde knust et vindu i inngangsdøra og rotet mye rundt i hytta. Det er ikke klart hva som er stjålet.

**RISØR: Innbruddsalarm på Kitron

23.15** Innbruddsalarmen gikk hos bedriften. Politiets operasjonssentral hadde ikke fått tilbakemelding fra patruljen på stedet da fvn.no snakket med dem for siste gang torsdag kveld.