KRISTIANSAND: — Vi fikk melding fra en bilist like etter klokken 22 i kveld, som hadde blitt påkjørt på E 39 sier operasjonsleder Toralf Jørgensen ved Agder politidistrikt til fvn.no.

Mannen som meldte fra om uhellet opplyste til politiet at han var blitt påkjørt bakfra av en mørk bil i avkjørselen til Slettheia fra E 39, og at føreren av bilen hadde stukket fra stedet.

— Bilen kom ovenifra i høy fart, sier et vitne på stedet til fvn.no.

Tidlig tirsdag morgen opplyser operasjonsleder Øystein Vellesen i Agder politidistrikt at politiet senere fant bilen som antakelig kjørte inn i den andre bilen.

— Vi satt i gang en straksetterforskning, og fant en mørk Golf påsatt falske skilter i Jørgen Moesgate på Grim, sier han til fvn.no.

Bilen holdt så høy fart at den raste nedover veien sidelengs. Deretter gikk det fra den ene smellen til den andre.

— Bilen smalt først inn i fenderen, før den kjørte inn i den andre bilen. Deretter stakk bare føreren fra stedet, forteller vitnet til fvn.no.

— Føreren av bilen stakk avgårde, så vi er på utikk etter en mørk Golf i kveld, sa operasjonsleder Jørgensen mandag kveld, og kan videre opplyse at føreren av Golfen stakk av samme vei som han kom.

— Han kjørte tilbake til Slettheia hvor han kom fra, sier Jørgensen.

Til alt hell ble ikke føreren av den påkjørte bilen påført noen personskader etter smellen.

Politiet har foreløpig ikke pågrepet noen, og venter på anmeldelse i saken.