**KRISTIANSAND: Skadeverk på skole

15.55:** To vinduer på Hellemyr skole ble i dag knust.

**SØGNE: Kostbar båt stjålet

18.00:** En mann melder til politiet at hans 21 fots store Yamarin 6210, er blitt stjålet. Den hadde også en 200 hesters Suzuki påhengsmotor. Båten ble stjålet fra Røsta båthavn.

**ARENDAL: Mopedist bøtelagt

21.15:** En 16 år gammel gutt ble stoppet av patruljen i Arendal i kveld da han kjørte moped uten skilter. I tillegg hadde gutten en yngre passasjer med på lasset. Gutten forsøkte i begynnelsen å kjøre vekk fra politiet, og vil derfor bli anmeldt for de tre nevnte forholdene. Ettersom gutten er så ung vil han bare bli bøtelagt for hendelsen.

**ARENDAL: Nektet å stoppe for politiet

21.25:** En bilfører nektet å stoppe for politiet i kveld. Likevel tok det ikke lang tid før politiet fikk tak i den 20 år gamle mannen. Årsaken til at politiet stoppet han var på grunn av en avregistrerings begjæring.

**MANDAL: Mistenkt for promillekjøring

21.35:** En 49 år gammel mann med polsk statsborgerskap, ble i kveld stoppet av politiet, mistenkt for å ha kjørt bil i beruset tilstand. Ifølge et vitne skal mannen ha kjørt svært så vinglete langs veien fra Vigeland mot Spangereid. Mannen framstilles i kveld for blodprøve.

**KRISTIANSAND: Skadeverk på skole

23.40:** En patrulje er sendt ut til Møvik skole etter at en alarm gikk av. Noen skal ha knust et vindu da det ble kastet en ølflaske.

**KRISTIANSAND: Drikking på offentlig sted

23.20:** En 17 år gammel gutt fra Kristiansand ble i kveld tatt for å ha drukket på offentlig sted. Gutten ble stoppet av politiet ved Tollbodgata. Foreldrene til gutten er blitt varslet.