**GRIMSTAD: Fyllekjøring

23.50** : Politiet får inn melding om at fører av en bil skal være beruset. Observasjonene ble gjort i Grimstad sentrum, og politiet fikk også registreringsnummer på bilen. En politipatrulje kjørte til bilens eier, og det viste seg at beskrivelsen på den berusede sjåføren stemte godt med sønnen i huset. Han ble innbragt for å få tatt de nødvendige prøver. Førerkortet til den 45 år gamle Grimstad-mannen ble naturlig nok beslaglagt.

VALLE: Innbrudd

07.11: Innbrudd på Valle Autoservice i natt. Politiet vil følge opp saken med videre undersøkelser på stedet.

KRISTIANSAND: Trafikkuhell

07.08: AMK melder om trafikkuhell mellom motorsykkel og personbil i Hanneviktunellen på E39. Politiet har ikke full oversikt over skadeomfanget. MC-fører blir sendt til sykehuset for sjekk.

VENNESLA: Innbrudd II

07.42: Ny melding om innbrudd hos Birkedal maskin på Måneglytt i Vennesla.Tyvene har kommet seg inn gjennom et vindu. Politiet har ikke fullstendig oversikt over hva som er stålet, annet enn at datamaskiner er borte.

GRIMSTAD: Tyveri av båtmotor

08.40: Politiet får melding om båttyveri fra eier. Tyveriet gjelder en en jolle med 9,9 hester Yamaha påhengsmotor. Tyvene har kuttet av hengelåsen og antakelig rodd over et sund. Eier finner senere motoren demontert i skogen. Politiet advarer mot hyppige tyverier av dette slag, som de definerer som et vår-, og sommerfenomen.

GRIMSTAD: Skilttyveri

10.04 : Politiet får melding om et skilttyveri tilhørende en motorsykkel med registreringsnummer AN6541. **KRISTIANSAND: Uten lapp og skilt

14.02:** En bilist i Torridalsveien ble stoppet uten gyldig førerkort. Bilen var dessuten begjært avregistrert og skiltene ble tatt.

**VENNESLA: Innbruddsforsøk

15.39:** Det meldes om innbruddsforsøk ved en gård på Sangesland i Øvrebø. Det er uklart om noe er stjålet.

**ÅMLI: Tyveri av kjennemerker

16.51:** Begge kjennetegnene på en Mercedes i Åmli er meldt stjålet. Tyveriet har skjedd i dag. Kjennemerke: PP22544. **MANDAL: Utforkjøring

17.50:** En bil kjører utfor veien ved Ime bedehus i Mandal. Ingen ble skadet og uhellet karakteriseres som et hendelig uhell.

**GRIMSTAD: Kjørte fort på E18

18.45:** En 25-åring fra Fevik blir tatt i 143 km/t på E 18 ved Trolldalen. Han erkjenner og samtykker i førerkortbeslag.

**SØGNE: Hytteinnbrudd

19.08:** Det meldes om hytteinnbrudd ved Frøyslandsveien. Gjerningsmannen kan ha blitt overrasket. Ting lå strødd på en sti fra hytta.

**ARENDAL: Skadet i sykkelulykke

19.51:** En kvinne bremset kraftig ned foran en fartshomp på Trommestadveien i Arendal. Hun trynet og gikk i bakken. Ambulanse kjørte henne til sykehus med en del, men lettere skader.