Veien mellom Brokke og Suleskard stenges i perioder på inntil to timer mellom klokken 16 og 19 tirsdag, melder Statens Vegvesen. Det kan også bli korte stopp på inntil 10 minutter resten av dagen. Grunnen er at sauesankingen pågår for fullt i fjellet for tiden.

Ved Lyngdal bomstasjon på E39 er det innsnevring og manuell dirigering mellom klokken 07 og 21.30 på grunn av veiarbeid. Arbeidet ventes avsluttet i begynnelsen av oktober.

Åtlandstunnelen på E39 på Kvinesheia er siden mandag 5. september stengt på grunn av vegarbeid. Anbefalt omkjøring via gamle E39 er skiltet på stedet. Arbeidet ventes avsluttet fredag 4. november. Vogntog som kjører på dispensasjon må bruke annen omkjøringsvei fra Lyngdal til Skeie, via Kvinlog og til Liknes, ifølge Statens Vegvesen.

Strekningen på E39 mellom Ulvegjelet og Mones i Mandal vil være stengt i perioder på 15 minutter, ha innsnevring og manuell dirigering mellom klokken 07 og 19 mandag til fredag på grunn av vedlikeholdsarbeid. Arbeidet ventes avsluttet klokken 16 fredag 9. september.

Mellom Stoa og Rannekleiv i Arendal er E18 stengt på grunn av veiarbeid frem til fredag 7. oktober. Omkjøring via fylkesvei 171 og riksvei 407.