KRISTIANSAND: — Flesteparten av de som har kontaktet oss er fra østlandet, og mange av dem tilhørte en gjeng svært lojale medlemmer, sier advokat Olav Sylte til Fædrelandsvennens nettavis.

Bare siden lørdag har advokatfirmaet fått 53 nye henvendelser. Disse blir nå registrert og advokat Sylte vil raskt ta stilling til å disse skal inkluderes i søksmålet Sylte har reist mot WGI.

I helgen ble nettsidene til WGI stengt, og det gikk ut melding til medlemmene om at de kunne kjøpe aksjer i et nytt selskap, Aspiritus, og på den måten skulle de kunne få penger igjen.

— Rein svindel, dere må ikke kaste nye penger etter gamle. Dette har vært advokat Syltes råd til folk i helgen. Bak selskapet Aspiritus står mange av de samme som stod bak WGI.

I forrige uke fikk advokatfirmaet svar på forkliksklagene fra verdenslederne i WGI. I disse blir søksmålene fullstendig avvist, slik de har gjort hele tiden.

Dermed blir det en behandling i Fredrikstad forliksråd 13. mai, om ikke verdenslederne skaffer seg advokat og saken havner direkte i retten.

Her er lenken til WGIs hjemmeside på nett.

Her er lenken til det nye selskapet, Aspiritus.