Bedre gikk det ikke med Norges andre håp i grenen, Ingrid Berntsen. Hun endte på en like skuffende 17. plass.Kari Traa hadde en mislykket landing etter første hopp, og her ble løpet ødelagt. Verken OL-mesteren fra Voss eller trener Lasse Fahlén var likevel altfor skuffet i sprengkulden i Tremblant, der det var 24 minusgrader.

Det er bare bra for Kari at hun ikke alltid vinner. Dette resultatet gjør henne bare ekstra tent til neste renn, sa Fahlén til NTB lørdag kveld.

Traa prøvde seg på et høyt svev i første hopp, men mislyktes. Det andre hoppet var bedre, men Traa kom aldri skikkelig til hektene.

Hun prøvde å dra til fra start og ville vise seg fram. Det ble for mye, men dette vil jeg kalle en "positiv miss", sa Fahlén.

Neste verdenscuprenn er i Lake Placid neste helg. Dette er siste renn før VM. Verdenscupleder Shannon Bahrke fra USA vant lørdag og øket dermed sin sammenlagtledelse.

Verst i Canada var kulden. Ifølge Lasse Fahlén var forholdene mye verre enn i finske Ruka, der det i 20 minusgrader ble dobbelt norsk ved Traa og Berntsen.

Problemet her er at det er så langt å gå for å komme seg innendørs. Men det hjelper jo alltid med seier, så det føltes kanskje ikke så kaldt i Finland, sa Fahlén.

Kari Traa står med to seirer og en 3. plass så langt i verdenscupen i kulekjøring.