ARENDAL: Både gjester og artister ble rundstjålet da tyver herjet i kulissene i kulturhuset under konserten. To mobiltelefoner, flere lommebøker og kredittkort, samt en Ipod, skal være blant de stjålne verdisakene.

Tyveriraidet skal ha gått hardest ut over Briskeby.

Anmeldt

— De ble frastjålet mobiler, lommebøker, minibankkort og kontanter. Vi tok opp en anmeldelse fra dem i går kveld, sier vaktleder ved Arendal politistasjon, Knut Steinar Østerhus, til fvn.no.

Garderoben stod åpen, og tyvene må ifølge politiet ha tatt seg inn bakveien. Politiet har imidlertid får spor å gå etter.

— Vi har få spor foreløpig. Vi må se om det er kamera på stedet, sier Østerhus.

Briskeby var i Arendal i anledning APLs julekonsert. Også Jim Stärk stod på scenen. Julekonserten var ifølge Agderposten et alternativ til julebord og gaver, og overskuddet skal gå til et veldedig formål.

Stjal flere steder

Arrangementet var det første til det nystartede Canal Street event, som skal spesialisere seg på private arrangementsoppdrag. Ansvarlig for bookingen, Mats Aronsen, sier til fvn.no at han ble gjort oppmerksom på tyveriet lørdag kveld.

— Jeg kjenner til at det ble stjålet gjenstander fra to av musikerne i Briskeby, sier han.

Ifølge operasjonsleder Jon Kvitne ved Agder politidistrikt fikk også andre steder i Arendal besøk av frekke tyver natt til søndag.

— Vi har fått inn meldinger om at tyver har tatt seg inn i garderober og bakrom på McDonalds og Big Horn, sier han til fvn.no.