KRISTIANSAND: Klokken 08.25 tirsdag vil de 310 elevene begynne skoledagen i aulaen i Vågsbygd samfunnshus, få meter unna. Der vil ungdommene bli orientert og samtidig få anledning til å snakke om brannen. Deretter vil elevene bli samlet klassevis, for så å bli dimittert.

Flere elever var allerede i går på skolen å få et inntrykk av skadeomfanget. Skolens rektor sier at de trolig vil få fri onsdag og kanskje torsdag.

Men flere tentamener vil bli avlyst. Og ettersom fløyen som brant søndag morgen inneholdt lærerom, datarom, bibliotek og flere klasserom er trolig grunnlaget for julekarakterer borte.

Mange lærere mistet papirer som skal danne karaktergrunnlaget under brannen på skolen i Vågsbygd søndag, melder NRK Sørlandet.

Rektor Arnt Jørgen Eidsaa sier skolen ikke har full oversikt over konsekvensene av brannen ennå.

Elevene ved skolen har fått fri i dag, og flere tentamener er avlyst på grunn av brannen. De to ungdommene som er siktet etter brannen har ikke erkjent straffskyld.

En 16 år gammel jente og en 15 år gammel gutt ble pågrepet sammen med en 14-åring like ved skolen søndag morgen. Yngstemann ble raskt løslatt, mens de to eldste satt i avhør hele søndagen.