Arendal: Ung og hissig mann

23.30: En ung mann, beruset og hissig, knuste ei vindusrute i et hus og er pågrepet for ordensforstyrrelse og skadeverk.

Kristiansand: Ruskjøring

23.24: En bilfører er mistenkt for kjøring i beruset tilstand etter en trafikkontroll ved Kjos.

Kristiansand: Mister førerkortet

17.18: I en fartskontroll på E 39 ved Fidjane mistet én person førerkortet etter å ha blitt tatt for å kjøre i 122 kilometer i timen i 70-sonen. I tillegg utstedte politiet 15 forenklede forelegg for fart.

Kristiansand: Seks nødpass på én dag

Politiet i Agder minner om at det kan være smart å sjekke utløpsdatoen på passet i god tid når du vet at du skal ut og reise, og ikke vente til siste dagen. Siste døgnet har vaktleder utstedt seks nødpass bare i Kristiansand. NB: Holdbarhetsdatoen er ufravikelig.

Arendal: Femtiåring med kniv

13.20: En mann på 50 år anmeldes for bæring av kniv på offentlig sted.

Arendal: Arbeidsulykke

09.22: Les mer i egen sak.

Kristiansand: Båtkontroll

02.00: Politibåten patruljerte skjærgården og kontrollerte 40 båter. Fem av båtførerne fikk forenklede forelegg for ting som manglende flytemidler og manglende lanterner. En fikk forelegg for fart.

Farsund: Promillekjøring

02.21: En bil som ble forsøkt kontrollert unndro seg kontroll. En biljakt fulgte, men politiet mistet kontakten med bilen. Denne ble senere funnet forlatt i Vanse. Føreren, en mann i 20-årene ble likevel snart lokalisert. Det er mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand, og førerkortet er beslaglagt.

Mandal: Hund

02.04: En brun og hvit drever og en sort og hvit border collie har blitt tatt vare på. Eieren kan ringe politiet på 02800.

Vatnestrøm: Trafikkuhell

01.59: En bil ble funnet liggende på taket ved veien på Vatnestrøm. Nødetatene rykket ut, men ingen personer var ved bilen. Etter litt politiarbeid ble en ung mann som trolig har ført bilen funnet. Han ble tatt med til sykehus for sjekk, og det er mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand.

Arendal: Ordensforstyrrelse

01.55: En beruset mann gikk rundt og banket på dører i et boligområde. Han ble satt i arrest.

Kvinesdal: Avskilting

01.24: En moped og en motorsykkel ble avskiltet på grunn av manglende årsavgift og manglende omregistrering.