SØGNE: Stoppet stjålet bil

01.51: En bil stakk av og forsøkte å unndra seg politikontroll i Søgne. Bilen ble senere funnet ved Tangvall skole, hvor en person ble pågrepet. Bilen ble sjekket og politiet fant ut bilen var blitt meldt stjålet 1. februar i Mandal. Bilen ble tauet inn av Falck, og mannen som førte bilen ble pågrepet.

KRISTIANSAND: Innbrudd

02.02: Innbrudd ved firma på Kongsgård alle. En eller flere ukjente gjerningsmenn tok ut en glassrute, men det er usikkert om noen har vært inne i lokalet.

GJEVING: Innbrudd

03.36: Innbrudd ved hotell på Lyngørporten.

VEGÅRSHEI: Tyveri fra biø

06.11: Tyveri fra bil. En person kontaktet politiet med melding om at noen hadde stjålet hjul fra en bil. Politiet undersøker saken.

GRIMSTAD: Konteiner-tyveri

07.21: I løpet av helga skal noen ha gjennomført et grovt tyveri mot en konteiner. Det er foreløpig usikkert hva som er stjålet, men et propangass-apparat skal være stjålet. Digernes Betong.

KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

07.25: Et firma i Mjåvannsveien i Kristiansand hadde i løpet av helga ubudne gjester på besøk i en lastebil. Ifølge politiet kan eieren av bilen ikke se at noe i bilen er stjålet.

KRISTIANSAND: Betongbil stjålet

07.30: I løpet av helga skal en eller flere tyver ha tatt seg inn hos et betongfirma i Kristiansand. De ubudne gjestene skal ha tatt seg inn gjennom port og inn i et låst verkstedbygg, hvor de har tatt med seg en betongpumpebil verdt 2,4 millioner kroner.