**KRISTIANSAND: Arbeidsulykke

10.10:** AMK-sentralen meldte om at en ansatt på Kjevik hadde fått en port i hodet og blødde fra et kutt. Den ansatte klaget på smerter, men undersøkelser viste at personen ikke ble alvorlig skadet. Saken er rutinemessig meldt til Arbeidstilsynet.

**RISØR: Førerkortbeslag

11.20:** En mann (35) ble fratatt førerkortet etter å ha blitt målt med laser til 119 km/t i 80-sonen på E 18 i Risør.

KRISTIANSAND: Fant stjålet bil

En stjålet bil ble funnet på en parkeringsplass ved Høietun. Bilen ble tauet inn og er tatt hånd om.

**BYKLE: Skadeverk

13.21:** Ansatte ved Bykle hotell meldte fra om skadeverk på en parkert campinghotell. Tre vinduer er knust og det er slått hull i en vegg. Ingen er så langt mistenkt for forholdet.

**GJERSTAD: Trafikkuhell

13.27:** Et vogntog kjørte inn i et vogntog som kjørte foran, i forbindelse med oppbremsing. Uhellet medførte noe trafikale problemer. Politiet og ambulanse rykket ut. Sjåføren i det bakerste vogntoget ble kjørt til sykehuset i Arendal, men ble ikke påført alvorlige skader.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell

14.36:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Stjålet båt funnet

14.40:** En Scan 630-snekke som ble stjålet for ei uke siden ble funnet igjen i Kongsgårdbukta. Båten er tilbakelevert til rettmessig eier. Politiet har ingen mistenkte.

**FLEKKEFJORD: Vogntog-stans

15.21:** Et vogntog på E 39 ved Fosslandsheia får motorstopp. Sjåføren får bestilt kranselskap, men det skaper likevel en del problemer. Politiet rykket ut med patrulje for å dirigere trafikken.

**KRISTIANSAND: Tatt med stjålet sykkel

15.58:** Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Brann i buss

17.17:** En representant for Nettbuss Sør tar kontakt med politivakta i Arendal og melder om bussbrann etter parkering i går kveld. Det har brent i en ledningsmatte. Dynamo og instrumentpanel er blitt skadet. Branntilløpet ble først oppdaget i dag.

**KRISTIANSAND: Mistet lasten

18.07:** En bil med henger mistet last på Varoddbroa. Politiet rykket ut for å sjekke saken

**KRISTIANSAND: Tauet inn bil

19.37:** Politiet kom over en bil i Vågsbygd Ringvei som vakte interesse. Bilen er ikke meldt stjålet, men var påført stjålne kjennemerker. Det kan også tyde på at noen har klusset med rammenummeret på bilen. Bilen er tauet inn og vil bli nærmere undersøkt.

**KRISTIANSAND: Mopedtyveri

21.07:** En sølvfarget Yamaha-moped med kjennemerke PS9139 er meldt stjålet fra Vågsbygd videregående skole.

**VENNESLA: Påkjørsel

22.23:** Et rådyr meldes påkjørt på riksvei 405 ved Vigeland i Vennesla kommune. Viltnemnda er varslet.

**SØGNE: Fartskontroll

22.54:** Utrykningspolitiet gjennomførte laserkontroll i 50-sona på Hølleveien ved avkjøringen til Linnegrøvan. Høyeste målte hastighet i kontrollen var 73 km/t. Det ble skrevet ut ni forenklede forelegg.