KRISTIANSAND: Stjal bil

13.56: En politipatrulje i Vågsbygd stanset en 36 år gammel mann og en 22 år gammel kvinne i en stjålet bil i formiddag. De er begge brakt til arresten i Kristiansand. Bilen var av merket Volkswagen Golf.

LYNGDAL: Til legevakt med hodeskader

15.18: Politiet fikk melding om en trafikkulykke, fem kilometer nord for Lyngdal sentrum. Det var glatt føre på stedet. — Bilføreren er kjørt til legevakt med hodeskader, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland i Agder politidistrikt til fvn.no.

BYGLAND: Lastebil kjørte av veien

17.01: En lastebil har kjørt av veien etter kollisjon med en buss. Sammenstøtet skjedde på riksvei 9 like ved Langeid. Ingen personer ble skadet under hendelsen. Veien er nå sperret.

KRISTIANSAND: Krangel på privatadresse

19.54: Politiet drar ut til en adresse i Vågsbygd. Der var det en krangel mellom mann og kone, opplyser Osaland. - Det kom til håndgripeligheter, og mannen var borte fra stedet da vi kom. Det venter muligens en anmeldelse i morgen, sier operasjonslederen.

ÅSERAL/HÆGEBOSTAD: Stor snøscooteraksjon

13.00-20.00: Politiet gjennomførte sammen med Statens Naturoppsyn en snøscooteraksjon. Resultatet ble seks anmeldelser for overtredelser av motorferdselsloven og veitrafikkloven.

— Alle dreide seg om scootere som ikke var registrert, opplyser operasjonslederen.

HÆGEBOSTAD: Snøscooter i veien

20:52: - Lensmann kom over en snøscooter stående midt i veien. Mens han stod der, viste det seg en person har kjørt med scooteren på en henger - til den ramlet av. Føreren ble derfor anmeldt for å ha kjørt med dårlig sikret last, sier Osaland.

TVEDESTRAND: Kvinne tok kvelertak på kvinne

21.53: En kvinne ringte politiet fra Skålandsveien og fortalte at en annen kvinne i leiligheten hadde tatt kvelertak på henne. - Hun hadde pusteproblemer, og ambulanse og politi ble sendt til stedet. Skaden var ikke alvorlig. Kvinnen ønsket ikke medisinsk bistand, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland i Agder politidistrikt. Den andre kvinnen var borte da politiet kom. Den påståtte legemsfornærmelsen blir trolig anmeldt.

SØGNE: Krangel mellom søskenpar

22.01: En redd, ung kvinne tok seg inn til naboen i Langenes-området. Hun hadde blitt utsatt for vold, fortalte hun. Ifølge beskrivelsen hadde en mann - visstnok kvinnens bror - hadde tatt kvelertak på henne, og dessuten kommet med drapstrusler. En 29-årig mannsperson er pågrepet og satt i varetekt. Videre etterforskning skjer fra Søgne Lensmannskontor fra mandag av, sier Osaland.

Les også 130 km/t i Baneheitunellen