KRISTIANSAND: Stjal PC og medisiner 23.29 : Det blir meldt om et innbrudd på Mosby, og politiet betegner det som et grovt tyveri. Inngangsdøra på privatboligen er brutt opp, og en datamaskin og noen medisiner er blitt stjålet.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

03.55** : Politiet stopper en bil som står midt i veibanen på Setesdalsveien i Kristiansand. Det viser seg at føreren, en 24-åring fra Vennesla, ikke har førerkortet i orden. Han blir anmeldt for forholdet. Det gjør også bileieren, en 28 år gammel kvinne fra Kristiansand, som satt i passasjersetet.

**ARENDAL: Stjal verktøy fra byggeplass

07.30** : Det meldes om grovt tyveri ved en byggeplass i Konvallveien på Myra. Der er det et bygg under oppføring, og det hadde blitt tatt en god del verktøy fra stedet.

**KRISTIANSAND: Stjal gps fra bil

07.34** : Noen har brutt seg inn i en bil stående parkert i Tordenskjoldsgate i Kvadraturen. Ei rute har blitt knust, og en gps tatt fra bilen.

**KRISTIANSAND: Stjålet båt dreiv i land

08.22** : En 14 fots jolle, meldt stjålet den 10. september, kommer til rette etter å ha drevet i land i Marvika.

**BYKLE: Hytteinnbrudd

08.43** : Lensmannskontoret i Setesdalen kjører ut på et hytteinnbrudd på Hovden, men foreløpig er det uklart hva som har skjedd der.

**IVELAND: Tyver på ferde i hyttefelt

09.48** :— Ubudne gjester har vært på ferde, og forsøkt å bryte seg inn i en hytte på Øyna. Sannsynligvis har de også forsøkt å ta seg inn i to andre hytter i nærheten, sier Vidar Neset, operasjonsleder i Agder politidistrikt. Sannsynligvis har innbruddsforsøket skjedd tidligerer i september.

**ARENDAL: Pipebrann

10.00:** Melding om pipebrann på Longum i Austre Moland. Ingen skade er registrert.

**VENNESLA: Bedt om å fjerne seg

10.10:** En kjenning av politiet tar tilhold på Paviljongen i Vennesla, noen han har gjort flere ganger tidligere. Han blir bedt av politiet om å forlate stedet, noe han gjør.

**KRISTIANSAND: Butikktyv anmeldt

11.48:** En butikktyv tas på Classic i Markens gate. Personen blir politianmeldt.

**GRIMSTAD: Tiggere fikk tigge videre

12.02:** Melding om tiggere som tigger på dørene på Fløstøl i Grimstad. Politiet følger ikke opp saken, da det er lov å tigge.

**SØGNE: Stjal 250 liter diesel

12.16:** Det er stjålet 250 liter diesel fra lastebiler på Repstad Anlegg i Søgne.

**MANDAL: Tatt for kjøring i beruset tilstand

12.50:** To personer pågripes mistenkt for kjøring i beruset tilstand i Store Elvegate. En av dem tas til legevakten for utvidet prøve. Førerkort blir beslaglagt på stedet.

**FARSUND: Butikknasking på Vanse

15.07:** En jente blir tatt mistenkt for nasking på Coop på Vanse. Jenta blir tatt med for en samtale med foreldrene.

**KRISTIANSAND: Kuer på rømmen

15.23:** - Politiet fikk melding om sju kuer som er ute på rømmen på Vesterøya på Flekkerøy, blant annet i min hage, bemerker operasjonsleder Ove Austenaa i Agder politidisitrikt. - Jeg tror kuene er tått hånd om nå, humrer Austenaa.

**LYNGDAL: Fisket ulovlig

16.32** fersket en patrulje fem tyskere som drev med ulovlig fiske i Lyngdalselva. De får 5000 kroner hver i bot.

**KRISTIANSAND: Sofaputer i veien

16.45** fikk politiet melding om noen som hadde mistet sofaputer i veien på E 18. De ble etterhvert plukket opp.

**RISØR: Trøblete hybelboer

16.47** dro politiet til en adresse i Risør, der en hybelboer truet med huseieren og skapte bråk. Han ble fjernet fra stedet av politiet.

**LINDESNES: Brøt opp dør

17.29** oppdaget huseiere i Fjellveien på Vigeland at noen hadde brutt opp døra i huset deres. Tyvene har romstert kraftig i boligen, men det er fortsatt uklart hva som er stjålet.

**TVEDESTRAND: Stjal rullatorer

18.07** fikk politiet melding om to stjålne rullatorer fra Lyngmyrstubben. De to rullatorene sto utenfor boligen da de ble borte.

**KRISTIANSAND: Firhjulign stjålet

18.15** fikk politiet melding om en liten firhjuling som ble meldt stjålet. Kjøretøyet har registreringsnummer NN 7416. **ARENDAL: Prutet med tabletter

18.27** forsøkte en kar å prute i en butikk i på Amfi Arena med tabletter. Pruteforsøket resulterte i at han ble tatt med til arresten for bestittelse av narkotika.

LILLESAND: Vann i tunnel

18.32 måtte vegvesenet håndtere store vannmengder i Brattheitunnelen på E 18. Politiet hjalp til med reduserte fartsgrenser. **KRISTIANSAND: Stjål båt

18.3** 6 kom det inn en melding om stjålet båt fra Bystranda. I to andre båter har det vært innbrudd eller forsøk på innbrudd. Den stjålne båten er en 16 fots Ibiza med en 90 hester Yamaha-motor.

**TVEDESTRAND: Brann i søppeldunk

18.59** tok en søppeldunk som sto inntil en husvegg på Valberg i Tvedestrand fyr. Det var kun mindre skader på stedet.

**ARENDAL: Moped kantet

19.13** skjedde det et lite trafikkuhell på His. En mopedist kjørte veldig sakte, men veltet da mopeden skled på noen fotgjengerstriper. Sjåføren fikk litt vondt i knærne, men var ellers uskadd.

ARENDAL: Røykskadet hus

19.36 rykket polit og brannvesen til en brann på Høyåsen i Arendal. Huset fikk mindre skader, særlig røykskader. Det brant blant annet i et teppe og noe stearin. En person er kjørt til legevakten for sjekk på grunn av røyken. **BIRKENES: Vannplanet ut av veien

21.41** kjørte en bil ut av veien og ned en skråning på riksvei 41 i Birkenes. Bilen fikk vannplaning på grunn av svært mye vann i veibanen. Ingen personer ble skadet. Veien ble ikke stengt.