**ARENDAL: Banket opp etter pirattaxi-tur

23.32** To menn på 29 og 34 år melder til politiet at de har fått juling. Etter at de tok en pirat-taxi fra Arendal sentrum til Vestre Strømsbu ble de avkrevd 2000 kroner av to kraftige menn som drev den ulovlige kjøringen. Det hadde de ikke sjanse til, og mennene, som blir beskrevet som av utenlandsk oprinnelse, svarte da med å banke passasjerene opp i stedet. Politiet kjørte passasjerene til legevakt.

**TVEDESTRAND: Mann (49) lekte seg med dynamitt

00.03** Brann og dynamitt-sprenging i Reinsfjellveien skaper frykt i nabolaget. En av naboene melder fra til politiet. Når politiet kommer til stedet viser det seg at det er en 49 år gammel mann som har moret seg med å kaste dynamitt inn i en gammel bil, som da også brenner. Brannvesen har vært på stedet og slukket. Mannen vil bli anmeldt og sannsynligvis vil det føre til ei bot, men han kan også bli anmeldt for å oppbevare dynamitt ulovlig.

**LYNGDAL: Politiet må avlive påkjørt elg

00.30** En trailer har kjørt på en elg på E39 like ved Lyngdal. Politiet avliver elgen. Mannen som kjørte traileren er uskadet, mens traileren fikk noe skader.

**KRISTIANSAND: Ville ikke hjem fra byen

00.46** Møllepuben ber om bistand fra politiet da en person ikke vil forlate lokalene når puben stenger. I tillegg vil to personer på utsiden inn i lokalene. Politiet har vært på stedet og bortvist alle tre.

**KRISTIANSAND: Pågrepet for båttyveri og forsøk på det samme

00.58** Fra Hånes båthavn kommer det melding om en båt som legger til og en person som går opp i en større båt som ligger på land, med verktøy. Politiet kommer til stedet og får pågrepet mannen, i tillegg til en til som befinner seg like ved. 21-åringen er da i ferd med å fjerne utstyr fra båten, og mannen blir også pågrepet for tyveriet av en Ibiza som han brukte til å komme til havna. Den var meldt stjålet onsdag 21. juli i Høllen og det var også melding om «idiotkjøring på Otra» med den samme båten i går kveld.

**KVINESDAL: Full mann i Fedaheitunnelen

01.05** En bilist melder om en åpenbart beruset mann på E39 i Fedaheitunnelen. En politipatrulje blir sendt og kjører en ung mann hjem til Feda.

**KRISTIANSAND: Blodig og forslått

01.11** Det kommer melding om en blodig og forslått mann i Skippergata like ved Dalandgården. Det viser seg å være en beruset man som har kantet på sykkel. Han ønsket ikke hjelp fra politiet, og kom seg hjem på egenhånd.

**KRISTIANSAND: Ny sykkelvelt

01.18** Igjen er det sykkelvelt i Kvadraturen. Denne gangen ei 28 år gammel kvinne, som patruljen selv oppdager har kantet. Hun blir kjørt til legevakt.

**RIISØR: Høy musikk

01.25** Klage om høy musikk i Rugdeveien. Politiet er og demper lydnivået.

**KVINESDAL: Bil stjålet

02.45** En mann som kommer fra jobb oppdager at bilen er stjålet fra Øyesletta. En rød Mitsubish Space Wagon med registreringsnummer RA36114. **ARENDAL: Feststøy

02.53** Politiet er og demper en fest i Marensvei på Nedenes.

KRISTIANSAND: Tredje sykkelvelt i natt

02.58 I Dronningensgate skal noen ha falt på sykkel er meldingen politiet får fra AMK. Men verken sistnevnte eller politiet finner vedkommende. Etter en stund finner de en 50 år gammel mann som ikke har sykkel men som det kan stemme at har falt for en liten stund siden. Han er omtåket og blir kjørt til legevakt.

LILLESAND: Innbrudd i butikk 06.05

ARENDAL: Grovt tyveri

14.14 fikk politiet melding om et grovt tyveri fra en bolig i Arendal. Huseieren hadde vært på ferie og meldte i fra til politiet da han oppdaget at låsen på huset var brutt opp lås og rot inne i boligen. Politiet i Arendal vil undersøke saken videre.

FARSUND: Innbrudd i Barnehage

15.03 ble det meldt i fra til politiet om et innbrudd i Husebyparken Barnehage i Farsund. Et vindu var brutt opp og gjerningspersonen har lagt spor etter seg.

GRIMSTAD: Frastjålet ATV

15.49 fikk politiet melding om en frastjålet firehjuling ved Moisanden camping i Grimstad. Den har registreringsnummer PJ 5417 og har rød farge. Merket er Polaris.

VEGÅRSHEI: Kjørte fra bensinregning

15.59 ble en kvinne observert ved riksvei 415 mot Vegårsvei, etter å ha kjørt fra en bensinregning. Politiet har mistanke om falsk registrering på bilen og kvinnen er nå brakt inn til politistasjonen i Arendal.

LYNGDAL: Utforkjøring

18.45 fikk politiet melding om en utforkjøring på E39 ved Åtlandstunnelsen. Føreren skal ha kjørt av veien på grunn av et epilepsianfall, og ble kjørt til legevakt for kontroll. Føreren var en ung mann fra Rogaland. Det vil bli foretatt en vuderering av førerkortet.

FLEKKEFJORD: Veltet på Moped

20.59 en mopedist skal ha veltet på Sira i Flekkefjord. AMK er på stedet og det er ikke meldt om alvorlige skader.

KRISTIANSAND: Båt meldt stjålet

22.47 fikk politiet melding om en stjålet båt fra fiskebrygga. Båten er uregistrert, men skal være en 31-fot hvit Tompson med 2X200 hestekrefter.