KVINESDAL: Beruset bilist

23.31: Politiet får melding om en bilist i Kvinesdal som virker beruset. En patrulje finner bilen ved en adresse og mistenkte bileier like ved. Den 35 år gamle kvindølen fremstår tydelig ruset og tas inn til Flekkefjord for utvidet blodprøve og deretter til arresten i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Forvillet seg inn til Luftforsvaret

03.14:** Vakta ved forsvarets del på Kjevik ber politiet om bistand til å ta seg av en beruset sivilist, som ikke hadde noe på stedet å gjøre. En åpenbart beruset 23— åring blir tatt med til arresten i Kristiansand og kan vente seg en anmeldelse for ordensforstyrrelser.

**GRIMSTAD: Trafikkuhell på E 18

07.08:** På E 18 ved Vik i Grimstad havner en personbil i grøfta. Det meldes ikke om personskader.

**KRISTIANSAND: Observert med kniv

07.44:** Politiet får meldinger om at en mannsperson blir observert gående fra Grim mot Kristiansand sentrum med en kniv i hånden. Mannen oppfører seg rolig, men folk blir redde da de ser kniven. Mannen blir pågrepet ved Torvet i Kristiansand uten dramatikk. 50-åringen blir innsatt i arresten og anmeldt.

**ARENDAL: Innbrudd

07.50:** Mellom fredag ettermiddag og mandag morgen er det gjort innbrudd hos Geomatikk. Uvedkommende har kommet seg inn via vindu og stjålet flere PC-er.

**MANDAL: Trafikkuhell på E 39

08.29:** En bil blir påkjørt bakfra i et trafikkuhell i Mandal. Uhellet fører til materielle skader og mindre trafikkale problemer.

**ARENDAL: Grovt tyveri fra skole

08.56:** Det er gjort et grovt tyveri fra Myra skole i løpet av helga. Det er brutt opp dører og stjålet et mindre pengebeløp.

**TVEDESTRAND: Bil stanset på E18 - hadde flere trafikksaker

09.19:** På E18 ved Tvedestrand stoppes en finsk-registrert bil med flere rumenere. Førerav bilen har flere ATK-saker som vil bli avgjort. Han tas med inn tilTvedestrand lensmannskontor.

**FROLAND: Person til sykehus etter påkjørsel

09.59:** En bil blir påkjørt bakfra på Blakstadheia idet denskulle svinge av riksvei. En person er kjørt til sykehus for sjekk.

**VENNESLA: Tigger pågrepet

09.59:** En rumensk tigger er pågrepet, mistenkt for tyveriav lommebok i sentrum. Han innbringes for sjekk av korrekt id.

**KRISTIANSAND: Lagde bråk på Sandens

11.20:** En person er innbrakt til arresten i Kr.sandfor ordensforstyrrelse og fyll på Sandens senter. Vedkommende anmeldes.

**KRISTIANSAND: Stjal varer på Erotikkland

12.08:** En dame (28) innbringes til Kr.sand politistasjon etter å hastjålet varer for ca. 2000,- på Erotikkland i Dronningensgate.