Johnson er den første spiller siden Woods som har vunnet minst en turnering i sine fire første sesonger på PGA-touren. Seieren i Edison var hans første på nesten 12 måneder.Turneringen skulle egentlig avsluttes først søndag, men på grunn av at Irene ventes å gjøre været i området umulig da ble siste runde tidlig avlyst.

Dersom ruskeværet rundt Irene hadde gjort det umulig å fullføre den tredje runden, ville lederen etter to runder blitt utropt til vinner. Da kunne Matt Kuchar løfte hendene i triumf, men været holdt lenge nok til at Johnson fullførte den tredje runden til seier to slag foran Kuchar.

— Jeg hadde flaks. Været holdt akkurat lenge nok, sa Johnson, som innkasserte om lag 7,8 millioner kroner for seieren i den første sluttspillturneringen på årets PGA-tour. Han tok ledelsen i sammendraget og har dermed innersporet i kampen om en bonus på 10 millioner dollar.

— Jeg har spilt ganske bra hele sesongen, men seieren lot vente på seg. Endelig fikk jeg til puttingen også, så dette føles bra, sa Johnson. (©NTB)