**KRISTIANSAND: Slåsskamp

00.10:** En taxi melder at to personer slåss ved Vestre Strandgate. Politiet sender en patrulje til stedet og får kontroll på to personer. De to er i henholdsvis midten av 30— og 40-årene og ender natten i arresten hvor de også kan vente seg en anmeldelse for ordensforstyrrelse.

ARENDAL: Fant fremmed mann på kjøkkenet

**KRISTIANSAND: Stoppet ikke på rødt

02.10:** En politipatrulje oppdager en bil som ikke stopper på rødt lys i krysset mellom Vestre Strandgate og Henrik Wegelandsgate. Bilfører får en anmeldelse på forholdet.

**KRISTIANSAND: Mangler førerkort

02.21:** Politiet stopper en bil der fører ikke har førerkort. Bilisten, som er i begynnelsen av 20-årene blir anmeldt.

**GRIMSTAD: Mistanke om ruskjøring

03.20:** En politipatrulje stopper en bil ved Fevik. Patruljen mistenker at både fører og passasjer er ruset. Den kvinnelige føreren i midten av 40-årene og den mannlige passasjeren i slutten av 30-årene blir tatt med inn for utvidet blodprøve.

RISØR: Elgpåkjørsel

Ved Akland på E 18 i Risør skal en bil ha kjørt på en elg. Bilfører slipper unna med en knust frontrute, mens elgen blir liggende hardt skadet. Viltnemnda og politiet er på stedet.

KRISTIANSAND: **Tatt med tyvegods

07.20** Politiet får melding fra Lund om en manns om roter rundt og tømmer en container på stedet. Da politiet ankom stedet var mannen i besittelse av mindre mengder med tabletter og to stjålne sykler. Mannen, som er 49 år gammel fra Kristiansand, ble innbrakt til arresten.

**FARSUND: Forsøkte å bryte opp minibank

07.35** Politiet får melding innbrudd i Nordea bank i Farsund. Ubudne gjester har forsøkt å bryte opp minibannken uten å lykkes. Politiet foretar onsdag formiddag åstedsundersøkelser.

**VENNESLA: Grovt tyveri fra bolig

07.45** Politiet får melding om grovt tyveri fra en privat bolig på Vennesla. Ifølge politiet var det brutt opp en kjellerdør på stedet. Det er så langt usikkert hva som er stjålet og politiet kan heller ikke opplyse hvorvidt det var folk tilstede i huset da tyveriet skjedde.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i Sørlandsparken

08.19** Politiet får melding om et innbrudd i en bedrift ute i Sørlandsparken. Ifølge operasjonsleder Per Kristian Klausen er det brutt opp en dør på stedet, stjålet penger fra et kassaapparat og borttatt en mobiltelefon.