**KRISTIANSAND: Biljakt til Travparken

01.16** : Les egen sak.

**VENNESLA: Tyveri i bolig

01.59** : Politiet tar to menn på fersk gjerning idet de snoker rundt i en bolig i Venneslavegen. Den ene fraktes hjem, og den andre innbringes og anmeldes for besittelse av rundt fire gram amfetamin, samt heleri av en laptop og en cd-spiller. Sistnevnte er en 41-åring fra Vennesla.

**VENNESLA: Høylytt krangling vekket naboene

03.44** : Et samboerpar holdt naboene våkne med høylytt krangel i natt, og en patrulje måtte snakke dem til rette slik at naboene fikk sove igjen.

**KRISTIANSAND: Hadde mistenkelig mange tobakkskort

04.01:** Politiet stopper en mann i sentrum som har på seg en mengde tobakkskort. Han hevder å ha funnet dem i en kontainer. Politiet tar kortene og destruerer dem.

**KRISTIANSAND: Tre i varetekt etter mistanke om ruskjøring

05.31:** En patrulje stanser en bil på Østerveien, hvor føreren er siktet for kjøring i ruset tilstand. Politiet tar en utvidet blodprøve, etter mistanke om bruk av hasj og andre narkotiske stoffer. To passasjerer blir også innbrakt for bruk av narkotisk stoff, og alle tre blir innsatt i varetekt.

**KRISTIANSAND: Syklist påkjørt på Vågsbygdveien

08.04:** Les egen sak.

**ARENDAL: Klage på tigger

09.34:** Politiet fikk klage på en utenlandsk tigger som har oppholdt seg i et område på Myrene i Arendal de tre siste dagene. — Han er aggressiv i sin fremferd. Borte ved politiet sin fremkomst, opplyser Ove Austenaa, operasjonsleder i Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Innbruddsforsøk

10.42:** Det er gjort forsøk på innbrudd ved en adresse i Henrik Wergelands gate i Kristiansand. En dør og et vindu er knust.

**KRISTIANSAND: Bortvist

11.18:** En uønsket person er bortvist fra en adresse i Ægirs vei på Lund.

**KRISTIANSAND: Kollisjon

11.52:** To biler kolliderte i Kobberveien på Tinnheia. Ingen kom til skade.

**SØGNE: Skadeverk

12.27:** En person er bortvist og anmeldt etter å ha gjort skadeverk inne på Søgne legesenter på Tangvall.

**KRISTIANSAND: Trafikkuhell i Vågsbygd

13.44** Lastebil påkjørt av personbil bakfra. Kun materielle skader.

**ARENDAL: Canal Digital: - Vi har ikke sendt noen

18.13** : Les egen sak.

**LYNGDAL: Arbeidsulykke

18.50** En 18 år gammel mann får fingrene i klem på et transportbånd ved Birkeland Bruk. 18-åringen blir kjørt til lege på Byremo. Arebdistilsynet vil bli varslet om saken.

**EVJE OG HORNNES: Skadeverk på bil

20.12** Etter endt arbeidsdag oppdaget en person at bilen hans var påført bulker og riper på høyre side. Politiet ber de som har påført skadene om å kontakte lokalt politi.

**SONGDALEN: Vakt fikk juling

20.37:** En vakt ved ungdomsklubben på Nodeland fikk juling av to personer, som stakk fra stedet like etter. Flere patruljer kjørte mot stedet, og en av patruljene kom i kontakt med to gutter på 16 og 17 år som erkjente å ha vært i konflikt med vakten. - Det var ubetydelige skader på fornærmede, og den ene av de to guttene var også påført mindre skader, sier operasjonsleder Øystein Vellesen ved Agder politidistrikt. Vakten vil vurdere anmeldelse.

**MANDAL: Tatt med tabletter

21.50:** En politipatrulje kontrollerte en bil med tre personer i. Sjåføren, en dame, fremsto som ruset. De to passasjerene var i besittelse av ulovlig tabletter og en mindre mengde amfetamin. Sjåføren ble fremstilt for utvidet prøve på legevakten.

**TVEDESTRAND: Mistanke om ruskjøring

22.39:** Melding om to personer som hadde vært på pub og drukket alkohol, begge satt seg i en bil og holdt på å kjøre på en annen bil i det de forlot stedet. - En politipatrulje søker i området, meldte operasjonsleder Øystein Vellesen ved Agder politidistrikt litt over klokka 23 onsdag kveld.