**KRISTIANSAND: Kastet mat

12.21:** Les mer i egen sak.

**VENNESLA: Stakk fra regning

13.02:** Bensinstasjonen på Hægeland meldte at en bilist hadde stukket av uten å gjøre opp for seg. En Setesdal-patrulje kom over bilen, hvor to 20-åringer fra Kristiansand satt. De to ble tatt med inn til avhør og føreren erkjente å ha stukket fra regningen. Bilen ble avskiltet på grunn av begjæring.

**FARSUND: Trafikkuhell

14.31:** En person oppsøker lensmannskontoret i Farsund og forklarte å ha vært involvert i et trafikkuhell i Brogata klokka 07.25. Opprinnelig trodde de involverte at det ikke var personskade, men utover dagen fikk personen en del nakkesmerter og ønsket derfor at det ble opprettet politisak.

**BYKLE: Skilttyveri

14.54:** Et bilskilt med kjennemerke PP29337 meldes stjålet. Tyveriet har skjedd på Hovden i løpet av helga.

**ÅMLI: Rådyr påkjørt

15.46:** Et rådyr meldes påkjørt. Viltnemnda blir varslet og overtar saken.

**ARENDAL: Skilttyveri

15.51:** En bil som har stått parkert foran Rimi Kirkeveien på His har i løpet av helga fått et skilt stjålet. Kjennemerke på skiltet er BR88380. **ARENDAL: Trailer på tverke

16.17:** Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Mulig innbrudd

17.05:** Politiet fikk melding om mulig innbrudd eller skadeverk i Odins vei. Ved 17.30-tiden hadde politiet ikke rukket å være på stedet.

**ARENDAL: Trafikkuhell

17.12:** En yngre gutt ble påkjørt ved Rennebakken og Vikabakken på His. Bilfører skal ha kjørt fra stedet og trodde ikke at det var noe ulykke. Politiet vil komme i kontakt med bilføreren, men oppfatter det ikke slik at han har stukket av fra et ulykkessted. Gutten ble kjørt til legevakta i Arendal med ambulanse for sjekk.

**KRISTIANSAND: Skilttyveri

17.29:** Kjennemerke PC88425 er stjålet fra en Peugeot i en bakgård i Nye Tegleverksvei på Lund.

**KRISTIANSAND: Ungdommer samlet

17.34:** Det meldes om mange ungdommer samlet ved McDonalds i Markens gate. Politiet rykket ut for å forebygge.