Unge mopedtyver tatt

Innbrudd hos Joker Kvås

**GRIMSTAD: Studentfest tok av

00.08** Naboer klager over høy musikk fra en fest på Universitetet i Agder, avdeling Grimstad. Politiet dukker opp, og festen avblåses.

**MANDAL: Russebråk på Mones

00.37** En større ansamling russebiler har klynget seg sammen på Mones, og naboer klager på høy musikk og masse bråk. Politiet reiser til stedet, men da har bråket stilnet .

**SØGNE: Uvedkommen gjest

01.12** Et par som leier ved Åros camping ringer politiet og varsler om at en ubuden gjest forsøker å komme seg inn gjennom døren, ved å hamre og banke og slå.

Politiet reiser til området og forsøker å finne vedkommende, men ingen blir funnet. Ved seks-tiden fredag morgen gjentar hendelsen seg, og politiet reiser igjen ut.

— Vi tar kontakt med fornærmede i saken, og anbefaler en anmeldelse av forholdet, sier operasjonsleder Jon Kvitne ved Agder politidistrikt.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp i Markens

01.39** Flere personer var involvert i en slåsskamp i krysset mellom Markens gate og Tollbodgata, utenfor 7 -11. Politiet ankommer få minutter etter at de får meldingen, men da er det stille og rolig.

**KRISTIANSAND: Forsøk på biltyveri

01.52** En kvinnelig bileier fra Strømme melder at noen har forsøkt å stjele bilen hennes. Dekselet rundt rattstammen er brutt opp, og det er sikret spor på stedet.

ARENDAL: Promillekjøring

03.24 En kvinne i begynnelsen av 20-årene stanses ved E 18 i Fianesvingen. Hun mistenkes for promillekjøring, og blir tatt med til legevakt i Arendal for blodprøve.

Førerkortet beslaglegges på stedet.

KRISTIANSAND: Ville anmelde vold - endte selv i arresten

05.29 - En åpenbart beruset og særdeles kranglete fyr dukker opp utenfor inngangen til politihuset, sier operasjonsleder Jon Kvitne.

Mannen hevder å ha blitt slått av en annen person på byen.

  • Han var såpass beruset at det ikke var noen hensikt å ta opp forklaring, så han ble bedt om å komme igjen, sier Kvitne.

Mannen nektet imidlertid å forlate vakta, og han opptrådte på en slik måte at han til slutt ble satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Brutt opp bil

07.55** Politiet fikk melding om at noen hadde tatt seg inn i en bil på Kongsgård i Vågsbygd. Det var stjålet litt penger og trolig noe elektronisk utstyr. Saken blir anmeldt.

**VENNESLA: Steinras

08.10.** Politiet fikk melding om at det hadde raset ut stein i veibanen ved Drivnesbakken på riksvei 454 mellom Vennesla og Øvrebø. Meldinga vart sendt videre til veitrafikksentralen.

**ARENDAL: Fant igjen scooter.

08.17.** En scooter som ble rapportert stjålet i går kveld i Lynghaugen i Arendal ble funnet igjen i dag, sier Osaland.

KRISTIANSAND: Innbrudd

09.57 Noen forsøkte å ta seg inn i en butikk i Kristian IVs gate i Kristiansand.

— De hadde tatt seg inn en branndør i bakgården. Men der møtte de en vegg av varer og måtte gi opp, forteller operasjonsleder ved Agder politidistrikt Hans Petter Osaland.

Han forteller videre at det har blitt opprettet en sak mot dem, men at politiet ikke har pågrepet noen enda.

MANDAL: Moped uten lappen

12.01. En 28-åring fra Vanse ble tatt for å kjøre uten mopedførerbevis på Skinnsnes i Mandal. Mannen har tidligere fått inndratt førerkortet. Forholdet blir anmeldt.

KRISTIANSAND: Fikk plate i bilen

12.12. En bil fikk en løpsk plate i bilen sin på Vesterveien i Kristiansand. Platen kom fra en Volvo som ikke hadde sikret lasten godt nok. Bilen som ble truffet fikk materielle skader. Politiet kom til stedet, og anmeldte Volvo-føreren, en 69-åring fra Kristiansand, for manglende sikring av last.

KRISTIANSAND: Slåssing i parken

13.15. Politiet fikk melding om at fire voksne personer var involvert i slåsskamp i Wergelandsparken. De fire var 20, 28, 35 og 44 år gamle, alle er fra Kristiansand. De fire ble bortvist fra stedet og spredte seg.

FARSUND: Anmeldt for løse hunder

15.00. Statens Naturvernoppsyn har anmeldt en kvinne for brudd på verne- og båndtvangbestemmelsene på Bausjesanden. Kvinnen gikk tur med to store hunder uten bånd, noe som er brudd på vernebestemmelsene. Hendelsen skjedde klokken 10, men ble loggført senere.

KRISTIANSAND: Kollisjon i Baneheitunnelen

15.27. En BMW kjørte i hekken på en Toyota i Baneheitunnelens vestgående løp. Hendelsen skapte en del kø. Tre passasjerer i BMWen ble kjørt til legevakten for sjekk, men alle fremsto som uskadd. Bilene fikk materielle skader.

KRISTIANSAND: Tok tigger med til politiet

17.00. En kar ringte politiet og sa at han sto med en tigger som hadde stjålet lommeboka hans. Mannen hadde tenkt å gi tiggeren penger, men merket så at lommeboka ble vekk.

— Han tok tiggeren for seg, og tiggeren ble frivillig med til politihuset, sier operasjonsleder Frank Solås.

Der ble det bekreftet at tiggeren hadde tatt mannens lommebok. Tiggeren, en 45 år gammel mann fra Romania, sitter nå i arresten. Vedkommende vil bli anmeldt for tyveriet.

KRISTIANSAND: Mopedfører i fylla

18.42. En politipatrulje kom over en mopedfører som virket som han kjørte i beruset tilstand i Peer Gynts vei på Tinnheia. Den 22 år gamle mannen fra Kristiansand ble tatt med til legevakten for å ta blodprøve. Der ble politiets mistanke bekreftet. Personen blir anmeldt for promillekjøring.

KRISTIANSAND: Slått ned utenfor Kick

22.15. En person melder til politiet at han har blitt slått ned utenfor Kick i Dronningens gate. Politiet har ikke vært på stedet. Personen kom seg selv til legevakten, og vil trolig anmelde forholdet.

KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

22.48: Politiet får melding om et innbrudd i en parkert bil i Tordenskjoldsgate. Tyvene har knust et vindu på bilen, men det er foreløpig ikke klart hva som har blitt tatt. Innbruddet har skjedd mellom klokken 17.00 og 23.30 i dag.