— Det var et mindre trafikkuhell, der en mann kjørte av veien og traff en lyktestolpe. Det var ikke noen store personskader på føreren som var alene i bilen, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt Vidar Neset.

Han melder videre at der var en del materiellskader, men at 70-åringen kom fra det uten skader. Han ble likevel sendt til Flekkefjord sykehus på en rutinesjekk. Det var ingen andre biler innvolvert i ulykken.

Flere innbrudd i natt

Ellers har natten vært preget av flere innbrudd.

LYNGDAL: Valentino Mote AS hadde innbrudd i natt. Det skal være stjålet en hel del kle og litt vekslepenger. Tyvene har tatt seg inn igjennom en bakdør. Politiet har vært på saken. Agder politidistrikt fikk melding om innbruddet klokken 13.35, selve innbruddet skal ha skjedd i løpet av natten.

LYNGDAL: Uønskede gjester tok seg inn i Sørlandsbadet natt til torsdag. Politet fikk melding om inbruddet klokken 07.26 i dag tidlig.

— De har knust vinduet i en dør og tatt datautstyr og en safe, sier opersjonsleder ved Agder politidistrikt, Per Lauvnes til fvn.no

KRISTIANSAND: Politiet fikk melding om et innbrudd ved Fagerholt skole klokken 07.28 i dag. Her er det stjålet en prosjektor. Det er fremdeles uvisst hvordan tyvene har kommet seg inn.

KRISTIANSAND: Hånesgården hadde også besøk av tyver natt til i dag. Her tatt noe dataustyr og brutt opp en dør. Politiet fikk melding om innbruddet klokken 08.07. GRIMSTAD: Det ble delt ut seks forenkla forelegg under en fartskontroll ved Grooseveien i Grimstad i dag tidlig. Kontrollen var avsluttet klokken åtte i dag tidlig.