**ARENDAL: Tyveri og skadeverk

08.30:** Politiet får melding om skadeverk på en anleggsmaskin på Tromøya. Det er i tillegg stjålet diverse utstyr fra stedet, blant annet lyskastere. Verdien er beregnet til å være på rundt 15.000 kroner. Forholdet er anmeldt.

**KRISTIANSAND: Innbrudd og tyveri

09.25:** Logo Design AS i Tobienborgveien melder om innbrudd. Diverse gjenstander er stjålet fra stedet.

**MANDAL: Safe stjålet

09.56:** Politiet får melding om innbrudd hos Dekk1 i Sommerkroveien. En safe med kontanter er stjålet fra stedet.

**SØGNE: Syklist i asfalten

11.10:** En syklist har gått i asvalten i Søgne. Vedkommende er mørbanket og kvalm. En ambulanse kommer til stedet. Syklisten blir tatt med til legesjekk.

**KRISTIANSAND: Stjal lommebøker fra elever

13.26** Noen har stjålet lommebøker fra elever på Steinerskolen. Det er uklart hvor mange lommebøker som er stjålet og det er ingen mistenkte.

LILLESAND: Stakk fra bensinregningen

Gaupemyr trafikkstasjon meldte om at noen hadde stukket fra bensinregningen søndag cirka klokken 23.30. Politiet har fått et registreringsnummer.

**KRISTIANSAND: Skal ha slått betjeningen

14.44** En 31 år gammel mann fra Kristiansand ble tatt for naskeri på Spar på Slettheia. Mannen skal også ha slått til ansatte. Politiet pågrep den mistenkte og kjørte ham til arresten.

**LYNGDAL: Fant båt

15.30** En Pioner Multi-båt er funnet på en strand ved Skomrak i Lyngdal. Båten hadde en 70 hestekrefters motor og er verdt rundt 100.000 kroner. Det var ikke noe registreringsnummer på båten og politiet vil forsøke å spore opp eieren.

**FLEKKEFJORD: Betalte likevel da politiet var på vei

15.59** Et utenlandsk par ble tatt på Coop Prix i Flekkefjord med bagger med matvarer i. De forklarte at de hadde kjøpt varene på en annen Coop-butikk, men kunne ikke vise frem kvittering. Da de fikk ferten av at politiet var på vei, betalte de likevel for varene og forsvant.

**ARENDAL: Brann i båt

16.12** En båteier som hadde båten på Krøgenes kom hjem fra utlandet og fant ut at det hadde vært branntilløp i båten hans. Skadeomfanget er ukjent.

KRISTIANSAND: Fant stjålet bil

En bil som ble meldt stjålet fra Tinnheia 2. februar i år ble i dag funnet i Hellemyrbakken.

KRISTIANSAND: Leteaksjon etter syvåring

**MANDAL: Bekymret etter påkjørsel

17.29** En kvinne hadde tidligere på dagen rygget inn i en bil på Oasen Hagesenter. Hun hadde lagt en lapp i frontruta til bilen hun hadde rygget på, men siden det etterpå var begynt å regne var hun bekymret for om skriften kunne ha regnet vekk. Derfor kontaktet hun politiet og forklarte hva som hadde skjedd.

**FARSUND: Stjal fra bolig

17.51** En huseier har vært utsatt for innbrudd mens han var på jobb. En del smykker og andre lett bærbare ting for en del verdier er borte.

**KRISTIANSAND: Stoppet polakker

18.00** To polakker født i 1985 og 1976 ble stoppet da de kom til Kristiansand med Superspeed. De hadde en GPS med mer på hengeren som de ikke kunne gjøre rede for. De ble tatt med til politistasjonen.

**ARENDAL: Innbrudd på skolen

19.57** Innbruddsalarmen gikk ved Arendal Internasjonale skole på His. En vekter oppdaget at et vindu var brutt opp, men det er uklart hva som er stjålet.

GRIMSTAD: Kjørte i 158 km/t på E 18

**ARENDAL: Tatt med mulig tyvegods

21.00** Politiet stoppet en bil i Torvgaten. Føreren var i besittelse av noe hvitt pulver som antakelig er amfetamin. Politiet fant to strømaggregater i bilen som de mistenker at er stjålet. Dem 30 år gamle mannen fra Arendal-området ble tatt med til arresten i Arendal.

**MANDAL: Bråkete ungdommer

21.05** Politiet ble bedt om å bistå en vakt på ungdomsdiskoteket på Vassmyra ungdomsskole. Det hadde kommet en gjeng ungdommer som lagde bråk. Da politiet kom var de uønskede diskogjestene forsvunnet.

**KRISTIANSAND: Uten gyldig førerkort

22.15** Politiet stoppet en bil i Vågsbygd der sjåføren ikke hadde gyldig førerkort. Mannen er 41 år gammel og fra Kristiansand.

ARENDAL: Fant hund

En sort blandingshund er funnet i nærheten av Bjørnsplass. Ingen hunder som passer til beskrivelsen er meldt savnet, så den ble overlatt til Viking Stoa.

**SONGDALEN: Pipebrann

22.48** Det ble meldt om pipebrann i et hus i Lagmannsbakken.