**KRISTIANSAND: Innbrudd

01.08** fikk politiet melding fra en huseier på Hånes. Han hadde kommet hjem fra byen og oppdaget at det var blitt gjort innbrudd i boligen hans. Tyvene hadde tatt seg inn i boligen ved å bryte opp verandadøren. Politiet vil undersøke saken i løpet av dagen.

**GJERSTAD: Melding om innbrudd

02.22** fikk politiet melding om mulig innbrudd i bedehuset på Sunde bru. Da patruljen kom til stedet fant de to menn som drev på med en motorsykkel. Motorsykkelen var uregistrert, og de to mennene kunne ikke gi noe god forklaring på hva de holdt på med. De ble derfor pågrepet. Saken vil bli undersøkt i løpet av dagen.

**ARENDAL: Slagsmål

03.16** fikk politiet melding om slagsmål på fiskebrygga i Arendal. Her var vedkommende som var mest aktiv så beruset at han til slutt ble pågrepet og anmeldt. Mannen er 33 år gammel.

**LYNGDAL: Innbrudd i kiosk

08.30:** Innbrudd i kiosken på Lyngdal stadion. I løpet av natten har noen brutt seg inn gjennom et vindu og forsynt seg av kassa og varebeholdningen. Beløpet det er snakk om skal være lite. Tyven har også stjålet noen sjokolader.

**GRIMSTAD: Innbrudd

08.35:** I løpet av de siste to døgn har det vært innbrudd i Grimstad håndverksenter. Et vindu er brutt opp og det har blitt stjålet noen kontanter.

**KRISTIANSAND: Buss traff lyktestolpe

09.23:** Buss kjørte inn i lyktestolpe. Se egen sak.

**KRISTIANSAND: Småstein på boliger

10.30** Naboer i Granlia mener en sprengning var ute av kontroll. Småstein skal ha sprutet ned mot nabohus. Politiet har vært på stedet og Arbeidstilsynet er varslet.

FLEKKEFJORD: Trailerbrann på E 39

**KRISTIANSAND: Politiet på jakt etter Otera

13.38** Det ble meldt om innbrudd i en container tilhørende Otera i Sørlandsparken. Men politiet får ikke tak i Otera-ansatte på telefon og klarer ikke å finne containeren.

**MANDAL: Brøt seg inn på internat

14.10** Tyver har vært inne på Hald internasjonale skole. En rekke personlige eiendeler er stjålet fra internatrom.