GRIMSTAD: — I andre omgang presser vi voldsomt, og det er skikkelig surt at vi ikke klarer å score. Det hadde vi virkelig fortjent, mener Jerv-trener Seunn Smith-Tønnessen.Hun vet at en gyllen mulighet til å få tre poeng er kastet bort. Sånt kan nemlig bli skjebnesvangert for et Jerv-lag som trolig vil befinne seg blant de nederste lagene på tabellen denne sesongen.Jerv tok en tidlig ledelse, men slapp deretter inn tre mål på tretten minutter tidlig i første omgang.- Ja, det er selvfølgelig veldig svakt av oss, innrømmer Smith-Tønnessen.- Men denne kampen var tross alt et skritt i riktig retning for oss. I forrige seriekamp slapp vi jo inn åtte mål.Førstkommende lørdag er det klart for bortekamp mot Liungen, som trenes av tidligere Strømsgodset-trener Dag Vidar Kristoffersen. Og det skal bli tøft, mener Smith-Tønnessen.- Liungen er seriefavoritter i mine øyne.[FAKTA]KAMPFAKTA:Jerv - Skeid 2-3 (2-3) 1-0: Dagny Iren Knutsson (6) 1-1: Pia Lindnes (12) 1-2: Hilde Lid (16) 1-3: Merete Sandal (25) 2-3: Tone F. Hansen (41) Ett gult kort til Skeid. Dommer: Odd Inge Haddeland, Vigør, 2 poeng.JERV: Eva Koth Nygård - Siri Andersen, Katrin Igland, Line Morvik, Linn Brevik Andersen - Margrete Sævareid (Lena Moland Johansen i 45 min.), Helene Abrahamsen, Dagny Iren Knutsson, Tone F. Hansen (Veronica Maløya Nygård i 25 min.) - Marianne Olsen, Elisabeth Håland.BØRSEN:3 poeng: Dagny Iren Knutsson 2 poeng: Line Morvik 1 poeng: Marianne Olsen(May 3 1999 10:08)