Mandag denne uka satte Fædrelandsvennen i gang jakten på bysjela — en kåring blant våre lesere for å finne symbolet på Kristiansand. Seks bygg og områder ble nominert av et panel bestående av historiker Jan Henrik Munksgaard, arkitekt Maria Kielland Krag og tidligere ordfører Bjørg Wallevik.

Fremdeles mulig å stemme

I morgen tidlig, klokken 07.00, stenger vi avstemmingen. De to byggene eller områdene som da har fått flest stemmer går til finalen, der panelet vårt kårer den endelige vinneren.

Har du fremdels ikke stemt, eller har lyst å gi noen ekstra stemmer til din favoritt, er det altså bare å finne frem mobiltelefonen og sende sms med kodeord bygg og nummeret på din favoritt (1-6) til 03811.

eller se i faktaboksen til høyre.

Stort engasjement

Diskusjonen om hva som er symbolet på Kristiansand har skapt mye engasjement i byen og på sosiale medier. Mange har ringt, sendt e-post eller skrevet leserinnlegg for å få fram sine meninger om hva som er det tydeligste symbolet på Kristiansand, og hva som også burde vært med på listen.

Så langt har over tusen stemmer kommet inn fordelt på de seks kandidatene, og har du ennå ikke stemt går fristen altså ut i morgen tidlig.

Fortell gjerne i kommentarfeltet hvem du tror stikker av med seieren og hvorfor.

Vinneren blir annonsert på våre nettsider og i papiravisen på lørdag.