B.B.S. Sugarlight slått ut

Stockholm (NTB— Øystein Vincent): Den norske travhesten B.B.S. Sugarlight ble nummer seks i kvalifiseringen til det prestisjetunge Elitloppet på Solvalla travbane i Stockholm søndag.

Publisert Publisert
  • NTB

Sjuåringen fra Fredrikstad ble hengende i tredjespor i 700 meter før han kom seg ned bak lederen. Hesten passerte mål et par lengder fra fjerdeplassen som ville gitt en plass i finalen.

Trener og eier, Fredrik Solberg, var skuffet, men likevel fattet etter at hans stortraver ikke maktet å sikre seg en finaleplass.

— Jeg så at det ble for tøft med tredjespor i 700 meter. Det går ikke i denne konkurransen, men slik er det bare. Jeg har blitt vant til at det går opp og ned i denne sporten, men både hesten og jeg kommer sterkt tilbake. I Oslo Grand Prix om et par uker satser vi på å gjenta fjorårsseieren, sa Fredrik Solberg til NTB.

Svenske Peter Untersteiner er fast kusk bak B.B.S. Sugarlight, og han hevder at startsporet ble hestens bane.

— Spor seks er for langt ute bak bilen, og i dag ble det vår bane. Vi ble hengende ute i tredjespor altfor lenge, men hesten gjorde ikke noe dårlig løp. Vi starter i Oslo Grand Prix som optimister, men håper at vi får et bedre startspor der, sa Untersteiner til NTB. (©NTB)

Publisert