Resultatet betyr nemlig at Giannina vinner 4-3 sammenlagt.

— På dette nivået kan jeg ikke huske et bitrere tap. Jeg var sikker på at vi skulle ta det hjem etter 3-0, men med et baklengsmål ble det vanskelig. Jeg synes vi var gode, opp mot vårt beste, men vi ryker ut når vi slipper inn totalt fire mål på personlige feil. Og det er surt. Vi burde vært videre nå, sa Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til TV 2 etter kampen.

Dag-Eilev Fagermos mannskap hadde et svært vanskelig utgangspunkt etter å ha tapt 0-3 uten både Fredrik Semb, Olivier Occean og Jone Samuelsen i borteoppgjøret. Torsdag var førstnevnte og sistnevnte tilbake og laget fremsto på en helt annen måte enn i det første oppgjøret.

Fredrik Nordkvelle tente et lite håp om avansement med sin 1-0-scoring på straffe etter 55 minutter og da Bentley økte ledelsen til 2-0 kun to minutter senere, begynte Odd-fansen virkelig å tro på ekstraomganger.

Laget kjørte totalt over det greske laget i etterkant av 2-0-scoringen, men virket ikke å få den siste og viktige tredjescoringen som ville gitt ekstraomganger. Det var helt fram til Espen Ruud dukket opp på bakre stolpe og satte Rafik Zekhninis innlegg i mål etter 89 minutter til 3-0. (©NTB)