Den tiltalte kvinnen (43) avviste alle påstandene om overgrep mot gutten. Men retten mener han er troverdig, og har lagt forklaringen hans til grunn, samt forklaringen til flere vitner.

— Jeg ble på en måte litt slave. Jeg kom når hun ville jeg skulle komme, sa den nå 25 år gamle mannen da saken gikk i Kristiansand tingrett.

Ble kjent med sønnen

Kort tid etter at at han som gutt flyttet inn i nabolaget hennes, ble han kjent med kvinnens jevngamle sønn. Han kom jevnlig for å hoppe på trampolinen i hagen deres, og kom raskt tettere inn på kvinnen.

Da overgrepene startet var han såvidt fylt 14 år. Gjentatte ganger mellom mars 2003 og juni 2004 hadde den 18 år eldre kvinnen samleie med ham.

I starten skjedde dette flere ganger i uken.

— Jeg trodde det var normalt, men har skjønt at i ettertid at det ikke var det, forklarte han i retten.

Sammen i et tidligere liv

Han forklarte også at kvinnen påstod det var et spesielt bånd mellom dem: De hadde vært mann og kone i et tidligere liv.

I tillegg mente hun at den yngre søsteren hans, som også var en hyppig gjest i huset, var barnet deres.

Gutten slet i mange år med tankene om det som skjedde, og anmeldte overgrepene først i 2012. Han følte et sterkt behov for å få sannheten fram da han fikk sin første sønn.

Må betale oppreisning

Aktors påstand var fengsel i sju måneder. Retten la til to måneder i sin dom, og har lagt betydelig vekt på det store antallet overgrep og at gutten utviklet et rusproblem som følge av kontakten.

Hun ga ham og søsteren både hasj og tabletter. Selv avviste hun påstandene om å ha forsynt barna med narkotika, men bekreftet at hun hadde et rusproblem på den tiden.

Kvinnen er også dømt til å betale ham 100.000 kroner i oppreisningserstatning.