**KRISTIANSAND: Traff lyktestolpe med promille

23.48:** En personbil har kjørt i en lyktestolpe ved nattklubben Karma i Dronningens gate. Bilen stikker fra stedet, men politiet finner senere både den og føreren. Den 21 år gamle mannen fremstilles for blodprøve, mistenkt for promillekjøring.

**ARENDAL: Ramponerte bil

01.10:** Politiet får melding om to personer som utøver skadeverk på bil. De får pågrepet den ene, en 18 år gammel mann. Den andre stikker av.

**KRISTIANSAND: Brysom gjest kastet ut

01.32:** Politiet tilkalles på grunn av en vanskelig gjest på et utested. Mannen bortvises fra sentrum.

**EVJE OG HORNNES: Innbrudd hos gullsmed

04.22:** Melding om innbrudd på Gullsmed i Evje sentrum, varer for rundt 100.000 kroner stjålet. Politiet pågriper en kvinne i 30-årene etter innbrudd i bolig like ved sentrum. (se egen sak)

**ARENDAL: Bil stjålet

05.39:** Rød Audi A6 stjålet i løpet av natten, skal ha vært litauisk registrert, muligens påsatt falske skilter. Registreringsnummer NF 38790. **ARENDAL: Elghund på E 18

06.25:** Ved Harebakken kommer melding om en grå elghund som løper på E 18 mot Longum.

**ARENDAL: Innbrudd i butikk

07.45:** Grovt tyveri fra butikk i Østre gate, dør brutt opp. Politiet til stedet for åstedsundersøkelse. Det viser seg at det er stjålet ipod, iphone og kassebeholdning med en verdi til sammen på ca. 20.000 kroner. Sak er opprettet på forholdet.

**LILLESAND: Utforkjøring

08.10:** En bil kjørte utfor veien på riksvei 402 mellom Lillesand og Birkeland. Les egen sak her.

**KVINESDAL: Skadeverk

09.45:** Det ble utført skadeverk på et vindu i en bedrift i Nesgata i løpet av natta. Dette er en større rute, og det er det ytre glasset som er knust. Forholdet anmeldes.

**KRISTIANSAND: Tagging

10.00:** Det er tagget på fasaden til bedrifter og butikker i Elvegata i løpet av natta. Gjerningsmennene er gjenkjent og forholdet anmeldt.