**GRIMSTAD: Hadde øks

00.49:** Politiet traff en mann som bar på en øks i Frivollveien. Øksen ble beslaglagt og forholdet ble anmeldt.

**IVELAND: Arbeidsulykke

01.53:** En person fikk stein over skulder og arm i en arbeidsulykke i en tunnel på Skaiå. Person var bevisst og oppegående, men ble kjørt til sykehus.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

02.26:** Politiet fikk melding om innbrudd i Samfundets skole i Holbergs gate. Da de kom til stedet kort tid etter pågrep de tre menn.

**KRISTIANSAND: Stakk av

04.34:** Føreren av en blå VW Caravelle nektet å stanse for kontroll på E 18 ved Dyreparken. Personen kjørte i østgående retning før bilen ble stanset og føreren løp til skogs.

**ARENDAL: Tyver ble stanset

05.48:** Politiet fikk melding om innbrudd på Esso Eydehavn. Det var knust en rute og blant annet stjålet tobakk, og to personer stakk av i bil. De ble stanset i Torsbudalen og personene ble pågrepet. Tyvgodset ble funnet i bilen.

**RISØR: Innbrudd i bil

06.43:** Det skal ha vært innbrudd i en bil i Risør i løpet av natta.

**KRISTIANSAND: Hund savnet

11.01:** En hund, en sort Border Collie, blir meldt savnet fra en bopel på Grim.

**MANDAL: Stjålet båt

11.42:** En 14 fot lang, oransjegul Askeladden har blitt stålet fra Tregde. Båten hadde også en 9,9 hk Yamaha-motor.

**ARENDAL: Mann bortvist

13.12:** Politiet får melding om en utagerende person ved hovedinngangen til Sørlandet sykehus. En politipatrulje blir sendt til stedet, og en mann blir anmeldt og bortvist.

**KRISTIANSAND: — Ruskjøring uten førerkort

13.28:** UP har kontrollert en bil i Kristiansand sentrum. Det er mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand. Sjåføren hadde ikke førerkort.

**GRIMSTAD: Brannskadet etter å ha fått frityr over seg

16.34** : Brannvesenet rykker ut til en bolig på Fevik i Grimstad. Ei jente fikk frityr over seg i forbindelse med matlaging, og ble sendt til Sørlandet sykehus med brannskader. Boligen skal ha fått noe sot- og røykskader.

**KRISTIANSAND: Stjal øl

18.00:** Det meldes om at to ungdommer har stjålet to sekspakninger med øl fra en butikk i Kronprinsens gate. Politiet leter etter dem.

**KRISTIANSAND: Beruset mann plaget folk

19.08:** Det meldes om at en beruset mann har plaget folk i Nupenparken. Mannen ble pågrepet av politiet og kjørt til arresten.

**ÅMLI: Pipebrann

20.20:** Politiet får melding om pipebrann i et hus i Negardskleiva i Åmli. Politi og brannvesenet rykker ut til stedet. Brannen ble slukket uten personskader eller materielle skader.