Vi gir deg resultatene, vinnerne taperne og analysene fra valgkvelden, direkte på fvn.no.

I vårt valgstudio på Fiskåtangen møter programleder Frank Mersland vår valgekspert Jon P. Knudsen. I tillegg bidrar sjefredaktør Eivind Ljøstad og politisk redaktør Vidar Udjus med analyse og kommentarer.

Se sendingen her!

Sjefredaktør Eivind Ljøstad ser fram til kveldens sending.

— Denne kvelden gleder vi oss til. Årets valg er særdeles spennende. Vi kommer til å følge de lokale valgresultatene tett og diskutere disse etter hvert som de blir klare. Hvis du lurer på valgresultatet i akkurat din by eller bygd på Sørlandet, bør du følge med på vår sending, sier han.

promo valg.jpg

Vi har reportere på valgvakene i Vest-Agder og Aust-Agder, som bidrar med live rapporter og reaksjoner etter hvert som resultatene tikker inn. Spørsmål eller meninger til studio sender du på twitter #fvnvalg .

Klokken 22.00 møter listetoppene i Agder til direkte debatt fra vårt valgstudio, ledet av politisk redaktør Vidar Udjus.

Ljøstad satt også i studio under kommune— og fylkesvalget for to år siden, og satser på enda bedre live-sending i kveld.

— Vi fikk veldig positiv respons på vår valgsending for to år siden, og satser på å lage en enda bedre sending i år. Jeg tenker det er en perfekt kombinasjon å følge de nasjonale valgsendingene på tv, samtidig som du følger vår lokale valgsending på pc, brett eller mobil. Vi kommer også til å ha åpne kanaler for spørsmål og kommentarer og håper at mange av våre lesere vil bidra i diskusjonen om valgresultatet, understreker Ljøstad.

Sendingen er åpen for alle.